Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

teisipäev, 29. mai 2012

Lugejaportaalid LibraryThing ja GoodReads

Kommentaare ei ole:

Olen alati olnud innukas lugeja ning mõned aastad tagasi avastasin, et vajan loetud raamatute organiseerimiseks võimsamat vahendit kui minu enda mälu. Vähe sellest, et mõnd head raamatut meenutades ei suutnud enam silme ette manada raamatu pealkirja ega autorit, juhtus sedagi, et raamatukogust Erseni sinist põnevikku koju kaasa võttes, pidin pärast paari peatüki läbilugemist tõdema, et olen seda raamatu juba korra lugenud. Kas pole tüütu? See ajendas mind otsima lihtsat vahendit loetud raamatute haldamiseks.

reede, 25. mai 2012

RAAMAT: M. Leighton “Fragile”

Kommentaare ei ole:

M. Leighton "Fragile"Südantliigutav noorte armastuslugu kahe koolikaaslase vahel. Kooli jalgpallitäht armub ootamatult uude klassikaaslasesse ning see seab ohtu kõik tema senised saavutused ja tulevikulootused.

Hinnang: suurepärane raamat  (suurepärane)
Sensuaalsus: 2lips

neljapäev, 17. mai 2012

RAAMAT: Liz Fielding “Flirt Itaalia moodi”

Kommentaare ei ole:
Liz Fielding

Soovid lugeda midagi kerget ja suvist? Aprillis ilmunud “Flirt Itaalia moodi” just seda ongi – kergestiseeditav romantiline lugu, kus ei puudu reis soojale maale, minevikusaladuste paljastumine, reetmised, valestimõistmised ning flirt rikka ning (kohalikul tasandil) kuulsa itaallasega.

Hinnang: 3star  (hea)
Sensuaalsus: 1lips4

reede, 4. mai 2012

Uued armastusromaanid aprillis

Kommentaare ei ole:
Vaadates aprillis ilmunud raamatute populaarust lugejaportaalis LibraryThing on näha, et Eestis avaldatakse jätkuvalt enamasti vähetuntud kirjandust. Erandiks on vampiiriromaan “Varju suudlus”  (Richelle Mead, Vampiiride Akadeemia 3. raamat), mis paistab silma märkimisväärselt kõrge hinde ja suure populaarsusega.