Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

neljapäev, 15. november 2012

Maya Banks “Ununenud kallima kütkes”

Kommentaare ei ole:

Maya Banks - Unustatud kallima kütkes

Maya Banks on tuntud armastusromaanide autor, kelle töid pole varem eesti keelde tõlgitud. “Ununenud kallima kütkes” on lugu ärihaist Rafaelist, kes väidetavalt pettis Bryonilt kuurordi arendamiseks välja rannaäärse maatüki ning jättis siis naise rasedana maha. Kui naine saabub ootamatult investorite üritusele mehega arveid õiendama, väidab Rafael, et ei mäleta naisega koos oldud ajast lennuõnnetuses saadud mälukaotuse tõttu midagi...

Hinnang: ss6 (keskpärane seebikas)
Sensuaalsus: 3lips4

teisipäev, 13. november 2012

Aasta parimate raamatute valimine

Kommentaare ei ole:

GoodReads Choice Awards

Maailma populaarseim lugejaportaal GoodReads valib lugejate abiga parimaid raamatuid juba neljandat aastat järjest. Oma hääle annab tohutu hulk raamatusõpru, tehes sellest suurima hindajate arvuga raamatuhääletuse maailmas. Ainuüksi eelmisel aastal andis oma hääle üle 600 tuhande raamatusõbra.

neljapäev, 8. november 2012

Cora Carmack “Losing It”

2 kommentaari:
 

Cora Carmack - Losing It“Losing It” tõusis mõõdunud kuul (oktoobris) avaldatud raamatute seas nii online-raamatupoodide kui populaarseima lugejaportaali, GoodReads, edetabelite esiotsa. Tegu on humoorika noortele täiskasvanutele mõeldud armastuslooga kolledžis näitlemist õppiva Blissi ning tema juhendaja Garricku vahel.

Hinnang: 4 stars  (humoorikas)
Sensuaalsus: 3lips

reede, 2. november 2012

Uued armastusromaanid oktoobris

Kommentaare ei ole:

Nimekiri kuumimatest eelmisel kuul välja antud armastusromaanidest maailmas ning Eestis välja antud romantilistest romaanidest.