Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

neljapäev, 27. detsember 2012

Colleen Hoover “Slammed”

Kommentaare ei ole:

Slammed.Colleen-Hoover"Slammed” on populaarne noortele mõeldud armastusromaan, mis lugejahääletusel pälvis oma kategoorias 3. koha. See on luulega vürtsitatud lugu keelatud armastusest noore õpetaja ja tema õpilase vahel.

Hinnang: ss8_thumb
Sensuaalsus: 1lips_thumb1

neljapäev, 20. detsember 2012

Julianne Donaldson “Edenbrooke”

Kommentaare ei ole:

Edenbrooke.Julianne-Donaldson"Edenbrooke”, parim ajalooline armastusromaan sel aastal, on eriline, kuna ei sisalda erootikat. Tegu on nn. puhta armastusromaaniga, mis on inspiratsiooni saanud sellistelt klassikutelt nagu Jane Austen ja Georgette Heyer.

See on humoorikas lugu 17-aastasest Mariannest, kes saabub Edenbrooke’i, et veeta suvi oma õega. Kohale jõudes aga selgub, et õde ise polegi veel Edenbrooke’i saabunud…

Hinnang: 4
Sensuaalsus: 1lips

teisipäev, 18. detsember 2012

Aasta parimad raamatud Amazonis 2012

Kommentaare ei ole:

parimad-raamatud-2012-amazonMaailma suurim raamatukauplus Amazon võttis kokku ka oma raamatumüügi aasta. Külastajate hinnangul on edetabeli tipus E. L. Jamesi erootiline triloogia “Viiskümmend halli varjundit”, mis avaldatakse täies mahus ka Eestis. Vaata järgi, mis raamatuid külastajad veel heaks pidasid ning millised on sel aastal parimad raamatud Amazoni toimetajate hinnangul!

neljapäev, 13. detsember 2012

E. L. James “Viiskümmend halli varjundit”

Kommentaare ei ole:

Viiskummend halli varjundit“Viiskümmend halli varjundit” (“Fifty Shades of Grey”) on erootiline armastusromaan, mis on jõudnud ennenägematu menuni terves maailmas. Alguse sai raamat aga hoopis Videviku saaga fännilehel olevast järjejutust, mis paluti autoril erootilise sisu tõttu eemaldada!

Hinnang:  ss7
Sensuaalsus: 3lips4

teisipäev, 11. detsember 2012

5 jõulukingi ideed raamatusõbrale!

Kommentaare ei ole:

Viimane aeg on hakata mõtlema oma sõprade-sugulaste jõulupakkide peale. Jõulukingi tegemine on lihtne ja lõbus, kui tead, mida valida! Siin on 5 erinevat kingiideed, millest iga raamatusõber rõõmu oskab tunda. Mõtlemisainet leidub nii kokkuhoidlikumale ostlejale, kui ka loomingulisemale kingitegijale.

Vaata järgi ja leia endale sobivaim idee!

teisipäev, 4. detsember 2012

Parimad raamatud 2012. aastal

Kommentaare ei ole:

goodreads-choice-awardsÜle miljoni lugeja valis GoodReads lugejaportaalis oma lemmikraamatud 20. kategoorias. Vaata järgi, millised on maailma parimad raamatud sel aastal!

laupäev, 1. detsember 2012

Uued armastusromaanid novembris

Kommentaare ei ole:

Vaata järgi, millised armastusromaanid tõusid sel kuul maailma edetabelite tippu!