Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

teisipäev, 28. jaanuar 2014

Betty Neels “Armastuse õppetunnid”

Kommentaare ei ole:

Betty Neels - Armastuse oppetund“Armastuse õppetunnid” on tuntud Harlequini autori, Betty Neelsi kirjanikukarjääri tüüpiline esindaja. Raamatus on olemas kõik, mida Wikipedia artikkel tema töid iseloomustades välja tõi.

Järskude maneeridega Hollandi kirurg hakkab tähelepanu pöörama asjalikule haiglaõele (füsioterapeutile). Claribel on küllusliku figuuri ning pikkusega õnnistatud kaunitar, kel kavaleridest puudust pole. Marc van Borsele on aga segaseid signaale saatev ebaviisakas mees, kelle plaanidega Claribel leiab end ikka ja jälle kaasa minemas.

 

Hinnang: 3
Sensuaalsus: no sex

teisipäev, 21. jaanuar 2014

Betty Neels (1910- 2001)

Kommentaare ei ole:

Betty NeelsErsen toob meieni raamatuga “Armastuse õppetunnid” ühe armastusromaanide ajaloo grand old lady – Betty Neelsi.

Betty Neels kirjutas oma 30-aastase kirjanikukarjääri jooksul kokku üle 134 raamatu ning läks ajalukku selliste suurkujude kõrval nagu Debbie Macomber, Linda Lael Miller ja Barbara Cartland. Iseasi muidugi, kui suure komplimendina saab Barbara Cartlandiga võrdlemist võtta…

Keegi aga ei saa salata, et need naised on oma loominguga aastakümneid žanrile tooni andnud ning väärivad kahtlemata annaalides välja toomist. “Armastuse õppetunnid” (esmatrükk 1988 a.) annab hiilgava võimaluse sukelduda aastakümnete tagusesse armastusromaanide õhustikku ja nautida seda lihtsat ning süütut nostalgiat, mida vaid pool sajandit tagasi põhitööst pensionilie jäänud Harlequini autor pakkuda suutis.

kolmapäev, 15. jaanuar 2014

Eloisa James “Seduced by a Pirate”

Kommentaare ei ole:

Seduced by A Pirate - Eloisa James

14 aastat mereröövlina ilma teinud Griffin naaseb Inglismaale, kus teda ootab abikaasa, keda ta vaid ühe korra – ebaõnnestunud pulmaööl – näinud on. Rääkimata nende lastest…

See 2013. aasta parima lühiloo tiitli pälvinud raamat on humoorikas ja kiire lugemine. 100 lehekülje sisse mahub piisavalt klišeesid ja ebaloomulikult kiiresti arenevaid kuumi tundeid, et rahuldada iga armastusromaanide fänni.

 

Hinnang:  3,5
Sensuaalsus: sex-w-descriptions

neljapäev, 9. jaanuar 2014

Kresley Cole “Shadow’s Claim”

Kommentaare ei ole:

 Shadows Claim - Kresley Cole

“Shadow’s Claim” on parim paranormaalne armastusromaan 2013. aastal. Seda vähemalt RITA žürii arvates. Kuigi ma ise ei julgeks nii positiivset hinnangut anda, oli raamat vahva ja täitsa loetav.

Hinnang:  4
Sensuaalsus:  sex-w-descriptions

laupäev, 4. jaanuar 2014

Uued armastusromaanid detsembris

Kommentaare ei ole:

Uued armastusromaanid detsebris Lugematute noortele täiskasvanutele suunatud järgede hulgast (“A Beautiful Wedding”, “Until You” jne) kerkis seekord esile tuntud paranormaalsete armastusromaanide autori Larissa Ione uus teos “Reaver”. See inglite ja deemonite maailmast pajatav raamat tõusis esiritta nii müügitabelites kui lugejaportaalides.