Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

reede, 28. august 2015

Parimad armastusromaanid - RITA auhinnad 2015

Kommentaare ei ole:

Mõned nädalad tagasi valis mainekas žürii välja aasta parimad armastusromaanid.

RITA auhind on armastusromaanide Oscar, kus pidulikul galal jagab asjatundjate žürii parimatest parimatele auhinnad. Seekordsel galal olid esindatud nii tuntud autorid (Jane Graves, Jill Shalvis, Meredith Duran, Tessa Dare, J.D. Robb) kui ka uued tegijad...

kolmapäev, 19. august 2015

Eestlaste 10-st lemmikarmastusromaanist lõppeb 5 surmaga!

Kommentaare ei ole:

Just nii. Vikerraadio kuulajad valisid armastusromaanidest oma lemmikud ning enamus neist lõppeb halvasti. Tervelt pooltel juhtudel saab kas naine, või harvemini ka mees, surma. Õnnelikud on need, kes kõigest pärast suuri hingevaevu lahku lähevad.

Vaid 3 raamatut lõppeb õnnelikult, kus mees ja naine ka lõpuks omavahel kokku jäävad. Ja ühes neist on õnnelik paarike selleks ajaks juba pensionieas!

neljapäev, 6. august 2015

"Tähtsad eluplaanid" - päranduse nimel eesmärkide täitmine

Kommentaare ei ole:

Tahtsad eluplaanid - Lori Nelson Spielman See on kohutav armastusromaan, aga vahva naistekas.

Kuidas nii, Sa küsid? Asi on väga lihtne - raamat on meelelahutuslik ja meenutab natuke “Bridget Jones’i päevikuid”. Eriti veidi äpu naiskangelanna koha pealt. Mis romantikasse puutub, siis Brett otsib terve raamatu vältel paaniliselt oma Elu Armastust, olles samal ajal (raamatu jooksul suisa mitme erineva) ebasobiva mehega suhtes...

 

Hinnang:   4
Sensuaalsus:  no sex

esmaspäev, 3. august 2015

Uued armastsuromaanid juulis 2015

Kommentaare ei ole:

top-armastusromaanid-juulis-2015  Ilmselgelt on raamatukirjastused läinud suvepuhkusele - värsket romantilist lugemist on vähe.

Minule jäi silma kaks huvitavamat leidu. "Operatsioon "Maiasmokk"" Ian McEwanilt on romantiliste sugemetega spiooniraamat, kus raamatukoist Serena palgatakse luureteenistuse poolt jälgima noort autorit Tom Haleyt. Kuna raamatu autor on mees, pole tegu ilmselt klassikalises mõttes armastusromaaniga.

"Tähtsad eluplaanid" Lori Nelson Sopielmanilt tõotab aga lõbusat lugemist naistekate fännidele. Breti ema sunnib postuumselt oma tütart päranduse kättesaamise nimel täitma tema teismelise eas koostatud soovinimekirja. Võtsin raamatu endalegi lugeda ja annan kindlasti lähiajal teada, mida sellest arvan!