Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

teisipäev, 30. august 2016

“Statistiline tõenäosus armuda esimesest silmapilgust” - lennuhirmust vabaks seksika noormehe seltsis

Kommentaare ei ole:
The Statistical Probability of Love at First Sight The Statistical Probability of Love at First Sight by Jennifer E. Smith
My rating: 3 of 5 stars

Kuidas küll seda raamatut hinnata? “Statistiline tõenäosus armuda esimesest silmapilgust” on armastatud kümnete tuhandete noorte poolt, kuid mulle ei meeldi. Oliver on seksikas, Hadley aga igavene tüütus. Hadley ning tema isa lugu on mõtlemapanev, autori kirjastiil aga jätab soovida.

Hadley veedab lennul USA-st Inglismaale unustamatud tunnid Oliveriga. Pärast turvakontrolli lennujaamas on Oliver aga kadunud ja Hadleyle jääb mõistatada, kas lennu ajal tekkinud side oli ühepoolne ja kas ta noormeest veel kunagi näeb. Ahjaa, tüdruk peab olema lilleneiuks oma isa pulmas naisele, kelle pärast too oma pere maha jättis ja Inglismaale kolis ning keda ta kunagi näinud pole.

kolmapäev, 17. august 2016

"Romeo ja Julia" - 4-päevane surematu armastus

Kommentaare ei ole:
Romeo and Juliet Romeo and Juliet by William Shakespeare
My rating: 3 of 5 stars

Shakespeare’i “Romeo ja Julia” võib ju olla suurepärane klassikateos, aga armastusromaanina on see nõrk. Reading Through Europe - Itaalia.

Põhja-Itaalia linnas Veronas kohtuvad maskiballil Romeo ja Julia. Vaenutsevate suguvõsade noored armuvad, abielluvad ja tapavad end armastuse nimel. Seda kõike nelja päeva jooksul.

esmaspäev, 8. august 2016

"Salajased õed" - ärinaine ja turvakonsultant lahendavad mõrva

Kommentaare ei ole:
Secret Sisters Secret Sisters by Jayne Ann Krentz
My rating: 3 of 5 stars

Madeline oli väike tüdruk, kui vanaemale kuuluvas hotellis viibiv külaline teda vägistada püüdis. Nüüd, 18 aastat hiljem, tapetakse samas tühjalt seisnud majas hoone järelevaataja ning tundub, et lahti rulluvad sündmused on tolle kauge ööga seotud.

Nautisin Jayne Ann Krentzi raamatu “Salajased õed” põneviku osa, kuid romantiline pool jäi lahjaks.