Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

esmaspäev, 2. märts 2015

Uued armastusromaanid veebruaris 2015

top-armastusromaanid-veebruaris-2015 Kirjastused on vähemalt osaliselt talveunest ärganud ja ilmumas on jälle huvitavaid armastusromaane!

Tracey Garvis-Gravesi raamat "Saarel" on unikaalne ja köitev lugu üksikule saarele sattuvast 17-aastasest T.J.-st ja tema eraõpetajannast, 35-aastasest Annast, mis paar aastat tagasi maailma edetabelites laineid lõi.

Eestikeelsed raamatud

Seekord on mainida mitu huvitavat raamatut.

"Saarel" on natuke teistsugune, aga ilus lugu T.J.-st ja Annast, kes viibivad olude sunnil pikka aega ilma ühegi hingeliseta saarel. Nende vahel areneb välja sõprus ja usaldus, tänu millele elavad nad üle nii mõnedki katsumused. Ja seda nii metsiku loodusega rinda pistes, kui oma emotsioonidega silmitsi seistes.

"Määratud" Allia Condie'lt on aga uus düstoopiasari noortele. Cassia elab ühiskonnas, mis teeb oma kodanike eest kõik olulised otsused. Sealhulgas ka otsuse, kellega Cassia on määratud oma elu koos elama. Juhuslik pilguheit alternatiivsele paarilisele paneb aga Cassia kogu süsteemis kahtlema.

Põnevust otsivaid armastusromaanide fänne rõõmustab aga kindlasti Sandra Browni uus raamat "Madalrõhkkond". Bellamy Lyston Price avaldab raamatu, mis põhineb 12 aastat tagasi aset leidnud mõrvajuhtumil - tema õe tapmisel. Raamatu edu saadab aga tema kannule siiani karistamata mõrvari, kes teeb kõik, et Bellamyt vaikima sundida.

Tabelis on ka raamatute Goodreads populaarsus ja keskmine hinne. 

Määratud - Ally Condie Saarel - Tracey Garvis Graves Madalrõhkkond - Sandra Brown Duncani pruut - Linda Howard Tülikas hertsoginna - Christine Merrill
Tõotus - Robyn Carr Maxi kütkeis - Shannon Stacey Ootamatult eelmisel suvel - Sarah Morgan Mägilasele andumine - Terri Brisbin Mineviku valed - Lisa Jackson

Laias maailmas

Hero - Samantha Young Tuntud autor Samantha Young avaldas järjekordse noortele täiskasvanutele suunatud raamatu. "Hero" on erootiline armastusromaan, kus Alexa Holland avastab, et tema isal on veel teinegi perekond. Kui ta kohtub mehega, keda tema isa reetlikkus on samuti sügavalt mõjutanud, teeb ta kõik, et isa tehtud kahjusid heastada. Caine aga püüab Alexat vältida, kuid naist eemale tõugata polegi nii lihtne.

The Hooker and the Hermit - L H Cosway "The Hooker and the Hermit" on aga humoorikas lugu sotsiaalmeedia-kuulsusest Anniest, kes elab oma eraelu puudusi välja varjunime all populaarset blogi pidades. Ronan Fitzpatrick on aga ragbi-staar, kes vihkab meediat. Kui Annie palgatakse Ronanile abiks tema mainet parandama, tunneb viimane kohest tõmmet tolle tagasihoidliku ja ilusa naise vastu. Annie'l on aga põhjust oma alternatiivset identiteeti mehe eest varjata.

Telli uued postitused oma postkasti:





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar