Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

neljapäev, 5. mai 2011

Ellen O’Connell „Eyes of Silver, Eyes of Gold“

Ellen O'Connell - Eyes of Silver, Eyes of Gold1885-ndal aastal Colorados on Anne Wells, 28-aastane vanatüdruk oma jäigalt sündsa perekonna häbiplekiks. Cord Bennett on kardetud must lammas Bennettite klannis. Kui need kaks heidikut leitakse kahekesi koos, viib tüdruku isa viha teda vägivallani ning Cordi perekond süüdistab Cordi. Kas Anne ja Cord suudavad luua koos elu kasutades hukkamõistust tulenevat vabadust pattude eest, mida nad sooritanud pole? Või tirivad nende hukkamõistvad ning kõigesse sekkuvad perekonnad neid lahku?
Sensuaalsus


Sattusin raamatu peale, kui otsisin mõni aeg tagasi AllAbout Romance (AAR) lehelt lugemissoovitusi ning avastasin, et uute arvustuste seas on ka üks maksimumpunktidega hinnatud teos. Kuna mitte alati ei lange minu maitse AAR arvustajatega omaga kokku, siis väga suuri lootusi ma kõrgele hinnangule vaatamata ei loonud. Minu meeldivaks üllatuseks aga pakkus raamat suurepäraselt kirjutatud armastuslugu, kus lugeja ees rullub lahti mõnusas tempos tegevus üle-eelmise sajandi Ameerikas.

Kahjuks pole nimetatud autori eesti keelde tõlgitud. Neile aga, kel inglise keeles lugemine raskusi ei valmista, soovitan soojalt ka sama autori teist romaani „Sing My Name“. Mõlemad teosed on kohe kindlasti nüüdsest ka minu kõigi aegade lemmikute hulgas. Tänu Ellen O’Connellile avastasin enda jaoks ka täiesti uue žanri – vesterni.

Sarnaseid autoreid: Kaki Warner, Jodi Thomas.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar