Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

esmaspäev, 14. november 2011

Tasuta raamatud Amazonist

 

Tasuta raamatud AmazonistKes otsib soodsat lugemisvõimalust ning ei pelga kätte võtta ingliskeelseid teoseid, leiab suurepärase valiku Amazoni e-poest. Lisaks üliodavatele raamatutele leidub seal ka täiesti tasuta alla laetavaid teoseid. Valik ei piirdu mitte ainult vanade heade klassikutega, kelle töid tänu autorikaitse aegumisele leiab mujaltki internetist. Saada on ka uuemate autorite värskemaid teoseid.

 

Amazonist raamatu tõmbamine on lihtne: leia sobiv raamat, kliki “Buy now …” ja Amazon juhendab sind kiiresti konto loomisel ning raamatu alla tõmbamisel. Kõik see võtab vähem kui 10 minutit.

Neli viisi tasuta raamatute leidmiseks Amazonist:

  1. Tasuta (e-)raamatud leiab sobivas raamatute kategoorias teosed hinna järgi järjestades (Sort by Price: Low to High). Valiku lihtsustamiseks võid vasakul menüüst valida “Avg. Customer Review” 4 tärni ja rohkem.
  2. Sisesta “free book” või “free ebooks” Amazoni Listmania! otsingusse. Kuvatakse kasutajate poolt koostatud nimekirjad tasuta raamatutest. Selle meetodi eeliseks on see, et raamatud on kasutajate poolt läbinud teatud kvaliteedikontrolli. Võib leida huvitavaid üllatusi. Miinuseks aga see, et uuemad raamatuid neisse nimekirjadesse kantud veel pole ja osad nimekirjades olevad raamatud ei pruugi enam tasuta saadaval olla.
  3. Amazoni enda poolt koostatud Free Popular Classics sisaldab tasuta klassikute nimekirja (Jane Austen, Charlotte Bronté, …).
  4. Google otsing. Sisesta Google otsingusse järgmine rida:
    intitle:kindle site:amazon.com "you save * (100%)"

    Rea lõppu võid lisada veel mõne märksõna (nt autori nime), mille järgi otsingut teostada.


Tead veel häid nippe tasuta raamatute alla laadimiseks? Anna kommentaarides teada!






4 kommentaari:

  1. ja torrentis on kõik tasuta :) tõmbasin endale eelmine nädal 715 raamatut kindle'isse.

    VastaKustuta
  2. Tõsi :) Ja praktiliselt iga (ingliskeelne) raamat on vaid loetud tunnid peale ilmumist saadaval ka selle programmi abil.

    Juhend

    VastaKustuta