Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

laupäev, 31. märts 2012

Uued armastusromaanid märtsis

Eelmisel kuul anti välja Ostuhullu raamatusarja autori, Sophie Kinsella järgmine humoorikas raamat naisest, kelle elu pööratakse pea peale, kui ta vahetult enne pulmi oma ideaalse peigmehega kaotab kihlasõrmuse ning omastab võõra ärimehe mobiiltelefoni. Välja tuli ka uus Lisa Kleypase kaasaegne armastusromaan ning...
Amazonis kõrgeid hinnanguid saanud raamat üksikule saarele merehädalisteks sattunud vähihaigusest paranevast noormehest ning tema ajutisest koduõpetajast, kelle vahel näilises saareparadiisis oma elu eest võideldes areneb tundeküllane suhe. Milliste katsumustega saarel silmitsi seistakse ja kas nende armastus jääb püsima ka pärast pääsemist, võib lugeda Tracey Garvis-Gravesi raamatust “On the Island”.

Eesti keelde tõlgiti möödunud kuul Susan Mallery “Üksnes sinu” ning paljude autorite kaastööna valminud thriller “Surnud ei saa rahu” (s.h. Sandra Brown). Ulmeromaanide austajatele on maiuspalaks Meagan Hatfieldi “Vampiiri vari” – armastus kahe vaenutseva poole esindaja, vampiiri ja kujumuutjast draakoni vahel.

Alljärgnevas tabelis on esitatud raamatute esmatrüki väljaande aastad ning ühes suurimas lugejaportaalis LibraryThing antud hinnangud koos seda raamatut omavate inimeste arvuga.

Maailmas

 




Ersen

Stacy Connelly - Ajutine ülemus... igavene abikaasa
(2)
2011

Fern Michaels - Kuldne lasso
(28)
1980
Susan Mallery - Üksnes sinu
(73)
2011
Louise Allen - Vikaari tütrest vikontessiks
(13)
2010

Barbara Cartland - Nad leidsid tee taevasse
(2)
2000
Surnud ei saa rahu
(81)
2011
Fiona Harper - Stiletodelt niidetud
(3)
2011

Yvonne Lindsay - Beebileping
- (4)
2011

eBooks.ee

Meagan Hatfield - Vampiiri vari
(54)
2010

Debbie Maconber - Neljapäeviti kell kaheksa
(325)
2001
Nina Harrington - Teemandid jootrahaks
(27)
2008

Varrak

Prue Leith - Aednik
(10)
2007





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar