Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

neljapäev, 8. november 2012

Cora Carmack “Losing It”

 

Cora Carmack - Losing It“Losing It” tõusis mõõdunud kuul (oktoobris) avaldatud raamatute seas nii online-raamatupoodide kui populaarseima lugejaportaali, GoodReads, edetabelite esiotsa. Tegu on humoorika noortele täiskasvanutele mõeldud armastuslooga kolledžis näitlemist õppiva Blissi ning tema juhendaja Garricku vahel.

Hinnang: 4 stars  (humoorikas)
Sensuaalsus: 3lips

Cora Carmack “Losing It” Amazonis (arvustused, hinnangud, sarnased raamatud).


Bliss on veetnud pool õhtut püüdes end süütuse kaotamiseks piisavalt julgeks juua, kui ta kohtub seksika Garrickuga, kes paistab selleks tööks ideaalne olevat. Kuum õhtu lõppeb järsult, kui Bliss viimasel sekundil araks lööb. Ta põgeneb ummisjalu omaenda korterist, tuues vabanduseks oma kassi, kelle ta kohe loomaarsti juurest ära tooma peab. Keset ööd.

Alandus jätkub, kui ilmneb, et alasti voodisse maha jäänud noormees on kolledžis tema uus õppejõud. Tundub, et kõigele vaatamata ei suuda Garrick Blissi suhtes professionaalset hoiakut säilitada ning nüüd peab Bliss otsustama, kas Garrickuga suhte jätkamine on sellega kaasnevaid probleeme väärt. Kõigele lisaks peab Bliss endale kuskilt ka kassi leidma…

Alustasin raamatu lugemist üsna väikeste lootustega, olles täiesti veendunud, et raamatu populaarsus tuleneb Amazoni madalast hinnast (3.99 $). Mis on ilmselt osaliselt isegi tõsi. Siiski leidub raamatus lisaks huumorile ka piisavalt sisu, et lugemine nauditavaks teha. Blissi ebakindlus ning kahtlused suhte loomisel on igati õistatud, tegelased käituvad ning reageerivad minu maitse jaoks piisavalt realistlikult ning draamat lisavad nii üllatavad pöörded loos (Spoiler!) kui ka ammu äraproovitud nipid (Spoiler!).

Ei midagi vapustavalt head, aga mõnus meelelahutus siiski.
Kui soovid rohkem raamatusoovitusi, siis lisa end minu Goodreads sõbraks!





2 kommentaari: