Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

esmaspäev, 18. veebruar 2013

Fiona Harper “Alati isamees”

Alati isamees - Fiona HarperDamien ja Zoe kohtuvad oma sõprade pulmas, kus mõlemad kogevad kohest ebasümpaatiat. Rikas ja üleolev Damien meenutab Zoele liiga tema endist kihlatut ning elav ja vormikas Zoe esindab kõike, mida Damien oma tulevikus näha ei taha. Üks suudlus ja lõbusõidujahi topeltbroneerimine hiljem leiavad nad end aga purjejahil puhkust veetmas just teineteise seltsis.

Hinnang: 3
Sensuaalsus: 1lips_thumb1_thumb

Vaata Ersenist: “Alati isamees” (8.90 €) või Vanaraamat (8.70 €) 


Tasakaalukas ning kõike ette planeeriv Damien on raamatut sissejuhatavas pulmas isameheks. Ja seda juba seitsmendat korda. See ilmselt seletab ka tema ühe mehe kohta üsna ebahariliku unistuse ise abiellu astuda (sest, ausalt, peale kuut korda abielu õndsuse kohta kõne pidamist oleks ilmselt raske seda ise mitte taga igatsema hakata)… Seekordne pulm on aga eriline, kuna abielu sõlmivad tema parim sõber Luke ja Damieni unistuste naine Sara – ilus, blond ning laitmatute kommetega naine.

Zoe, Sara parim sõber ja pruutneitsi, on aga elavaloomuline punapea (loomulikult), kergelt kibestunud ja irooniline naine. Tema endine kihlatu avaldas vahetult enne nende pulmi armastust teisele naisele, mis on ka Zoe kibestumuse ning Damieni põlgamise põhjuseks (miskipärast meenutab Damien talle väga toda endist).

Pulmapeo ajal annab peigmees Zoele ja pruut Damienile loa kasutada mesinädalate ajal Luke’i purjejahti oma äranägemise järgi. Mõlemad on sellest võimalusest vaimustuses ning viga avastades lepivad nad kokku ühisel jahil võimalikult eraldi puhkuse pidamises.

Kerge puhkuseromaan. Nurka just ei viska, aga lemmikute riiulisse ka ei pane.

Häirivad söömisstseenid
Naise volüümikas figuur tekitab küll Zoes endas kerget alaväärsuskompleksi, aga ühele korralikule raamatukangelasele kohaselt näeb Damien vaid naise khm… pilkupüüdvat dekolteed. Väga džentelmenlik temast. Kuidas aga suhtuda söömisfetišisse, mis eriti just volüümikaid kangelannasid sisaldavates raamatutes meespeategelasi vaevavat paistab? Kas tõesti on söömine nii seksikas tegevus, et muud enam ümberringi ei märka? Kõik need oigamised ja ahhetamised tekitaksid minus vaid piinlikkust, rääkimata toidutükikestest, mis liigagi sageli kangelannade huulte piirkonnas meeste tähelepanu kõidavad. Minu reaktsioon oleks pigem kohmakale sööjale salvrätt ulatada, mitte seksist fantaseerima hakata. Kuidas on sinuga?

Soovid rohkem raamatusoovitusi? Lisa end minu Goodreads sõbraks!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar