Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

teisipäev, 17. juuni 2014

E-raamatute laenamine – tasuta e-raamatud lubatud meetodeid kasutades

Borrow Kindle Books for Free at the BookLending.com   Book Lending   Borrow and Lend Kindle Books for Free

BookLending.com ja lendle.me on e-raamatute laenamise lehed. Raamatute laenamine ja teistele lugemiseks andmine on tehtud lihtsaks ja kiireks ning valik on suur. Vaja on vaid Amazoni kontot.

Püüdluses teha e-raamatute kogemus võimalikult “päris” raamatute lugemisega sarnaseks, on Amazonil võimalus oma raamatute välja laenamiseks ja teistelt laenuks võtmiseks. Kahjuks on mõned raamatud, mida välja laenata ei saa (selle üle otsustab raamatu väljaandja) ning enamus raamatuid saab välja laenata vaid ühe korra. Siiski, asi seegi. Raamatuid saab laenutada kaheks nädalaks.

Juba on tekkinud mitmeid lehekülgi, mis ühendab omavahel raamatute laenajaid. BookLending.com ja lendle.me on neist tuntuimad. Mõlemad on lihtsad ning intuitiivsed.

Soovid leida mõnd raamatut? Palun väga, pole midagi lihtsamat – sisesta otsingusse soovitud raamatu nimi ja vajuta enter. Nimekirjas olevate raamatute juures on nupud, mis lasevad valida, kas soovid raamatut välja laenata (lend) või laenuks võtta (borrow). Ja ära unusta teistele oma raamatuid välja laenamast! Vähemalt lendle lehel pead raamatute laenamise õiguse nimel ka ise teistele raamatuid jagama, nii et ära ole kade!

Ma ühinesin eile mõlemaga ja juba paar tundi peale lendle.me süsteemi oma raamatusoovide sisestamist sain kaks raamatut, mida juba ammu igalt poolt otsinud olen! Loomulikult pakatan ma praegu positiivsetest emotsioonidest ning soovitan kõigile!

Kui end lendle.me kasutajaks registreerid, võid märkida mind oma soovitajaks (referral code: 0DVWS0MC), see annab mulle raamatute laenamise õigust juurde ;)

Jääb üle ainult oodata, millal e-riigis Eestis üksteisele e-raamatute laenamine võimalikuks saab…

 





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar