Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

pühapäev, 23. aprill 2017

"Whisper of Doubt" - Reading Through Europe (Luksemburg)

Whisper of Doubt Whisper of Doubt by Andrea Blake
My rating: 4 of 5 stars

"Whisper of Doubt" on 65-ndal aastal välja antud armastusromaan, milles on ka põneviku aspekte. Raamat on nostalgiliselt vanamoodne ja meeldiv. Samas, põneviku osa loost on laialivalguv ning loo kulminatsioon pole eriti rahuldust pakkuv.

Reading Through Europe - Luksemburg.

Inglanna Elizabeth läheb pärast kihluse katkemist Euroopasse reisima ning satub Luksemburgi jõukasse härrastemajja külaliseks. Härrastemaja peremeheks on, otse loomulikult, salapärane ning seksikas mees, Gervase, kes naises vastakaid emotsioone tekitab. Ei puudu ka vaenulik tädi, kõigiga flirtiv elumehest noorem vend ning (võltsilt?) heatahtlik naabritüdruk, kellega Gervase kõigi silmis juba praktiliselt paari pandud on. Elizabeth leiab aga ootamatu toetaja Gervase nooremas ões, kes inglanna šikki olekut imetleb.

Mulle meeldisid väga kirjeldused tolle aja Luksemburgist. Nii maapiirkonnast, kui linnast. Sellised õhustikku edasi andvad raamatud on just see, miks väljakutse "Reading Through Europe" mulle nii põnev tundub!

Ka meeldib mulle loo romantiline ja (enamasti) mõistlik toon. Peategelanna satub küll täbaratesse olukordadesse, aga suudab need ka loogiliselt ja ilma suurema paanikata lahendada. ainult Gervase kipub paaril korral üle võlli matšolikult käituma.

Ehk siis...
Mõnus kerge lugemine.

View all my reviews



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar