Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

neljapäev, 17. mai 2012

RAAMAT: Liz Fielding “Flirt Itaalia moodi”

Liz Fielding

Soovid lugeda midagi kerget ja suvist? Aprillis ilmunud “Flirt Itaalia moodi” just seda ongi – kergestiseeditav romantiline lugu, kus ei puudu reis soojale maale, minevikusaladuste paljastumine, reetmised, valestimõistmised ning flirt rikka ning (kohalikul tasandil) kuulsa itaallasega.

Hinnang: 3star  (hea)
Sensuaalsus: 1lips4
Raamatu kirjeldus Ersen kodulehel.

Vaene rikas traagilise lapsepõlvega krahv armub täiesti tavalisse Ameerika õpetajannasse, keda ta esialgu hoopis paparatsoks peab. Õpetajanna aga, kes sattus külasse oma vanaisa minevikust pärit südamedaami otsides, plaanib kerget suveromaani murtud südame ravimiseks. Sellisest viljakast pinnasest kasvab välja suur armastus ning varesejalgadel seisev usaldus, mis lõpuks ka proovile pannakse.

Kindlasti pole tegemist raamatuga, mis aastakümneteks meelde jääb, aga lugemisrõõmu leiab ka siit. Liz Fielding on oma karjääri jooksul kirjutanud oma poolsada romaani ning nende hulgas ka juhendi armastusromaanide kirjutamiseks. Tundub, et müüdava armastusromaani kirjutamise valem on tal ilusti peas ning raamatu tegevus pakatab romantikuid kõitvatest klišeedest. Tulemuseks on kerge ning pinnapealne romaan, mis ei nõua lugejalt erilist pingutust ega emotsionaalset panust.

 

Kui soovid rohkem raamatusoovitusi, siis lisa end minu Goodreads sõbraks, liitu Twitteri või Facebookiga!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar