Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

neljapäev, 15. november 2012

Maya Banks “Ununenud kallima kütkes”

Maya Banks - Unustatud kallima kütkes

Maya Banks on tuntud armastusromaanide autor, kelle töid pole varem eesti keelde tõlgitud. “Ununenud kallima kütkes” on lugu ärihaist Rafaelist, kes väidetavalt pettis Bryonilt kuurordi arendamiseks välja rannaäärse maatüki ning jättis siis naise rasedana maha. Kui naine saabub ootamatult investorite üritusele mehega arveid õiendama, väidab Rafael, et ei mäleta naisega koos oldud ajast lennuõnnetuses saadud mälukaotuse tõttu midagi...

Hinnang: ss6 (keskpärane seebikas)
Sensuaalsus: 3lips4

Maya Banks “Unustatud kallima kütkes” Amazonis $3.38 (arvustused, hinnangud, sarnased raamatud) ja Ersenis 8.90 €.


Bryoni on seltskondlik, usaldav ning muretu loomusega saareneiu, kelle sidemed saarerahvaga on tugevad. Tema kodusaar on maapealne paradiis, kuhu stress ning turistid veel jõudnud pole. Seetõttu on naisel raske endale andestada avastades, et mees, keda ta armastas ja usaldas, kavatseb vaatamata varem antud lubadustele Bryoni käest ostetud maatükile kuurordi rajada.

Rafael de Lucas püüab investorite ning äripartnerite usalduse säilitamiseks hoida saladuses, et sattus lennuõnnetusse, mille tagajärjel kaotas osaliselt oma mälu. Kui ta oluliselt ärikohtumisel satub aga vastamisi vihase naisega, kes teda usalduse petmises süüdistab ning oma sündimata lapse isaks nimetab, näeb Rafael naises võimalust kaotsiläinud mälestuste taastamiseks.

Koos asuvad Rafael ja Bryoni taas looma sided, mis nende vahel väidetavalt saarel tekkis. Rafael aktsepteerib kiiresti, et naine, kellest ta küll midagi ei mäleta, räägib lapse ning nende suhte kohta tõtt. Samas ei kõla naise kirjeldus mehest, kellesse ta saarel armus, üldse Rafaelile omasena. Samuti on naisel, kuigi ta kaldub mehe juttu mälukaotusest uskuma, raske andestada esialgset reaktsiooni naise väitele, et mees temasse armus.

Innustatuna Maya Banksi mainest, asusin raamatut “Unustatud kallima kütkes” üsna suure õhinaga lugema. Lõpuks ometi veel üks maailmakuulus autor, keda eesti keelde tõlgitakse! Olen tema teoseid ka varem lugenud ja kahjuks ei ärata need minus erilist vaimustust. Nagu seegi raamat. Täiesti keskpärane seebiooper oma mälukaotuste, rikaste ärihaide, pettuste ning kogemata pealtkuuldud vestlustega. Vaatamata sellele, tekkis mul siiski huvi ja põnevus Rafaeli sõprade saatuste vastu. Mis saab Ryanist, kes otsib oma ekskihlatut? Mis saab Devonist, kes seisab silmitsi sundabieluga äripartneri tütrega? Nagu näha, olen minagi mõjutatav paljalt intrigeeriva süžeega. Kuidas on lugu sinuga?

Kui soovid rohkem raamatusoovitusi, siis lisa end minu Goodreads sõbraks!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar