Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

teisipäev, 21. mai 2013

Nichole Chase “Suddenly Royal”

 

Suddenly Royal - Nichole Chase“Suddenly Royal” on tore leid värskelt avaldatud armastusromaanide seast. See on humoorikas tänapäevane tuhkatriinulugu tavalisest üliõpilasest Samantha Rousseaust, kes avastab ootamatult, et on kuninglikku päritolu. Oma uute kohustuste ning privileegide tundmaõppimise vahepeal leiab ta aega ka riigi kroonprintsiga flirtimiseks.

Hinnang: 4   (vahva)
Sensuaalsus: sex-w-descriptions

Vaata Amazonist (inglise keeles) $2.99.


"Suddenly Royal” meenutab veidi lugu “Printsessi päevikud”. Ainult peategelased on vanemad aktiivse seksuaaleluga täiskasvanud. Samantha Rousseau on pühendunud röövlindude uurija, kes on keskendunud oma õpingutele ning vähihaigele kasuisale. Kui müütilise riigi Lilaria kuninglik perekond temaga ühendust võtab, arvab ta, et teda oodatakse linnumajale annetust vastu võtma. Suur on tema üllatus, kui selgub, et “Prints Yummy” ja tema tädi on seal tema enda pärast. Teda oodatakse tagasi Lilariasse vastu võtma oma valdusi ja tiitlit ning kohanema kuningliku elustiiliga. Vastumeelselt uutesse tingimustesse sisse elades tekib Samil suhe kroonprints Alexiga. Püüdes vältida pressi tähelepanu, proovib Samantha Alexi võludele vastu panna, kuid kui see ei õnnestu,siis vähemalt suhet salajas hoida.

Huumor vabandab paljugi selles tänapäeva muinasjutus

Kes oleks küll selle vastu, et saada ootamatult rikkaks ja mõjukaks? Samanthat peab isa tervisega ähvardades praktiliselt sundima sülle kukkunud varandust vastu võtma. Tundub ebaloogiline, aga võibolla tõesti leidub inimesi, kellel võimu ja raha mainimine tekitab instinktiivset vastumeelsust. Antud positsiooniga kaasneb ju ikkagi ka suur vastutus (hiljem selgub, et Samanthale kuulub ka oma küla!). Ka suhtumine pressi on ebaloogiline ning iga kord, kui Samantha avaldab imestust, et keegi temast -  “täiesti tavalisest üliõpilastest”, huvitatud on, pööritasin ma silmi. Kui eluvõõras sa olema pead, et ajakirjanduse huvi mitte mõista? Eelnevale vaatamata nautisin lugu täiega. Natuke huumorit ning sarkasmist nõretavaid sisemonolooge ning mina olengi rahul!

Kerge ja lõbus lugemine vihmasesse kevadõhtusse. Tänapäeva muinaslugu.

Soovid rohkem raamatusoovitusi? Lisa end minu Goodreads sõbraks!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar