Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

kolmapäev, 18. detsember 2013

Enim müüdud armastusromaanid 2013

Amazon-top-armastusromaanid

Amazon vaatas oma müüdud raamatuid ja tegi möödunud aastast kokkuvõtteid. Mis raamatuid saatis kõige suurem müügiedu? Mis raamatuid ostjad üle kõige armastasid?

2013 on olnud edukas aasta Nora Robertsile. Ta jõudis välja anda suisa kaks raamatut, mis saavutasid kohese edu ja võitsid mitmel pool tunnustust. Seda kõike lisaks tema “In Death” sarja järgedele. Aasta alguses välja tulnud “Whiskey Beach” on romantiline põnevik suurlinna advokaadist Elist, keda süüdistatakse oma abikaasa mõrvas. Pettunud Eli on pagulusse läinud väikelinna nimega Whiskey Beach, kus ta kohtub seltskondliku ja südamliku Abraga. Salapärane oht järgneb Elile aga ka siia ning tema hädad pole kaugeltki veel möödas. “Dark Witch” on aga uue paranormaalse sarja esimene osa. Iona reisib Iirimaale avastamaks oma juuri ja leiab üles kaugeks jäänud sugulased. Kui ta kohalikesse tallidesse tööle läheb, kohtub ta omaniku Boyle McGrathiga. Samal ajal vallandub Iona sugupuud ümbritsev kurjuse jõud.

Suurt müügiedu saatis ka paranormaalsete armastusromaanide ühe kultussarja järgmine osa “Lover At Last”. Selles muidu mainstream sarjas ei suuda kaks vampiiride ühiskonna meessõdalast tundeid üksteise vastu enam vaka all hoida. Raamatu edu väljendub lisaks müüginumbritele ka kõrgetes hinnangutes lugejate poolt. Kas tegu on tõesti  nii hea raamatuga või on suur tähelepanu tingitud ebatavalisest armastusest?

Vaata siit ka ülejäänud Amazoni 2013. aasta parimaid raamatuid:

osta-amazonist





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar