Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

teisipäev, 11. veebruar 2014

Laura Griffin “Scorched”

Scorched - Laura Griffin “Scorched” on tempokas märuliromaan FBI reeturitest, terroristidest ja endisest paarist, kes peab koos põgenema, et pesta end puhtaks valesüüdistusest ning lahendada mõrv. Ja otse loomulikult päästa Ameerika.

Raamat võitis 2013. a. parima romantilise põneviku tiitli.

Hinnang:  3,5
Sensuaalsus:  sex-w-descriptions

Osta "Scorched" Amazonist.


Süžee:

Kelsey näeb pealt, kuidas FBI agent tapab tema endise kihlatu ning sellest hetkest alates on ta jooksus, usaldades mitte kedagi. See tähendab mitte kedagi peale Gage Breweri, kes on mereväe eriagent ja endine kavaler. Ja paari inimest töö juurest. Ja Gage’i sõpra.

Gage ja Kelsey läksid lahku 8 kuud tagasi pärast seda, kui Kelsey nõudis, et mees tema ja töö vahel valiks. Mees valis töö, mispeale naine kihlus teise mehega, kellega tal samuti midagi välja ei tulnud. Loomulikult ei ole vanad tunded kuhugi kadunud ning võimude ja kurjategijate eest pagemine annab piisavalt võimalusi suhete taaselustamiseks.

Lugu oli tegevusrohke, kuid romantiline osa raamatust mind väga kaasa elama ei kiskunud. Probleemid Gage’i ja Kelsey vahel olid täiesti reaalsed ja usutavad, aga mehe kergelt domineeriv suhtumine käis närvidele.

“One room, two beds, babe. That’s the best I can do.”

“But—”

“Live with it,” he said and slammed the door”

***

“It’s not as simple as just asking him.”

“Oh, yeah? Give me ten minutes in a room alone with him, and I’ll ask him,” Gage said. “I bet I get some answers, too, before he murders a hundred thousand people.”

Gage’i probleemide lahendamise meetodid

 

Ehk siis…

Actionit täis keskpärane põnevuslugu.

 

goodreads_raamatu-info333goodreads_lisa-sobraks322





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar