Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

neljapäev, 1. mai 2014

Uued armastusromaanid aprillis 2014

top-armastusromaanid-aprillis

Millised värsked armastusromaanid on apirlli edetabelite tippudes?

Jätkub noortele suunatud fantaasiaromaanide võidukäik! Sinisukk andis välja järgmise triloogia sellest žanrist. “Rubiinpunane” on romantiliste sugemetega lugu Gwynethist, kelle suguvõsas antakse ajarännaku geeni naisliini pidi edasi. Oma nõbu Charlotte’i asemel avastab end ootamatult aja keerdkäikudes aga hoopis Gwyneth. Toimetulemiseks tuleb tal õppida koostööd tegema Gideoniga, kes on suguvõsast, kus ajarännu annet pärivad meesjärglased.

Eestikeelsed raamatud

Paranormaalsetel teemadel jätkab “Pimeduse kangelanna”. Noor Violet Lee satub vangi vampiiride juurde, kus tal tekivad tunded selle kuningriigi troonipärija vastu.

Suhete kummalised keerdkäigud” on aga Eesti oma autori teos. Eesti autorite puhul on enamasti väga raske aru saada, mis žanri raamat kuulub. Kas tegu on ikka armastusromaaniga? (St. keskmes romantiline suhe ja raamatul õnnelik lõpp?) Kui keegi oskab kommenteerida, andke teada!

Populaarsed maailmas

The-King---JR-WardVälismaa edetabelites tõusis samuti tippu paranormaalne armastusromaan –  “The King”. See on järgmine osa usutavasti tuntuimast täiskasvanutele suunatud paranormaalsest sarjast “Black Dagger Brotherhood”. Üleloomulikke võimeid, vägivalda ja sensuaalsust täis sarjas võitlevad vampiirid ellujäämise nimel. Pea igas osas leiab mõni vampiir oma saatuse poolt määratud kaaslase.

Bad for You - Abbi Glines Noortele täiskasvanutele kirglike, aga raskeid teemasid täis juttude kirjutamise tõttu tuntud autor Abbi Glines andis andis välja raamatu “Bad for You”. Blythe Denton on harjunud olema üksi ja ilma armastuseta. Kui ta läheb ja palub panna oma elupõletajast ning naistemehest naabril, rockbändi lauljal Krit Corbinil, muusika vaiksemaks, veenab too teda aga hoopis korterisse tulema ning peoga ühinema.

Alpha - Jasinda Wilder Edetabelites köitis tähelepanu ka erootiline armastusromaan “Alpha”. Selle nimi ütleb juba nii mõndagi. Peategelanna on rahahädas – ema haiglaarved, õppemaksud ning üür pole odavad. Ootamatult laheneb probleem, kui tema postkasti langeb salapärane tšekk vajaliku rahaga. Ja järgmine kuu jälle. Ja jälle. Ja nii aasta aega järjest. Ühel päeval aga seisab maja ees luksusauto – selle omanik, dominantne rahamagnaat, tuli laenu sisse nõudma.

The Will - Kristen Ashley Erootiliste ning tegevust täis armastusromaanidega (üli)populaarseks saanud Kristen Ashley tuli välja uue raamatuga “The Will”. See räägib Josephine Malone’ist, kes ei usalda kedagi peale oma vanaema. Ta ei jää kusagile pidama ning on õppinud end teiste pilkude eest varjama. Endine poksija Jake Spear aga teeb armastuses alatasa valesid valikuid, kuni kohtab Josephinet.

Three Weeks With Lady X - Eloisa JamesThree Weeks With Lady X” on selle kuu populaarseim armastusromaan, kus Thorn Dautry – rikas hertsogi sohipoeg – tahab abielluda. Sel eesmärgil veedab ta kolm nädalat leedi Xenobia India juures, kes lubab ta teha selle ajaga abielukõlblikuks.

 

 

 

Alljärgnevas tabelis on Eestis välja antud armastusromaanid järjestatud lugejaportaali Goodreads populaarsuse alusel.

Eestis välja antud armastusromaanid

Rubiinpunane - Kerstin Gier

Rubiinpunane


(2009)

Kerstin Gier


4,13
(29529 hindajat)
Pimeduse kangelanna - Abigail Gibbs

Pimeduse kuninganna: õhtusöök vampiiriga
(2012)

Abigail Gibbs
3,82
(4330 hindajat)
Natasa taltsutamine - Nora Roberts

Nataša taltsutamine(1990)

Nora Roberts
3,96
(2526 hindajat)
Uue elu alguses - Sherryl Woods

Uue elu alguses (2013)

Sherryl Woods
3,89
(1227 hindajat)
Liiga torges et taltsutada - Victoria Dahl

Liiga tõrges, et taltsutada (2013)

Victoria Dahl

3,65
(1673 hindajat)
Onnelik kohtumine - Betty Neels

Õnnelik kohtumine(1992)

Betty Neels


3,87
(83 hindajat)
Mitte ainult guvernant - Carole Mortimer

Mitte ainult guvernant
(2013)

Carole Mortimer


3,05
(37 hindajat)
Kuulujutud - Louise Allen

Kuulujutud (2013)

Louise Allen

3,71
(28 hindajat)
Suhete kummalised keerdkaigud - Adena Sepp

Suhete kummalised keerdkäigud (2014)

Adena Sepp


0
(0 hindajat)
Maja kahele - Ann Wolf

Maja kahele
(2014)

Ann Wolf

0
(0 hindajat)
   




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar