Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

kolmapäev, 21. september 2016

"Ära ütle ühtegi sõna" - naine avastab endast pildi, mis on tehtud Vene orbudekodus

Don't Say a Word Don't Say a Word by Barbara Freethy
My rating: 4 of 5 stars

Kas Julia DeMarco, suure Itaalia perekonna teistest erinev liige, võib hoopis olla vene orb kuulsa fotograafi pildilt? Kui naine oma kihlapäeval fotol juhuslikult õõvastavalt endasarnast tüdrukut näeb, ei suuda ta sellest mõttest enam lahti lasta. Ta asub asja uurima, abiks fotograafi sarmikas poeg.

Lugu on põnev ning seksikas ja oleks kindlasti nauditav ka suurelt ekraanilt vaadatuna. Samas oli ka palju etteaimatavat ja meeste kohati šovinistlik käitumine tuletas valusalt meelde, et autori näol on tegu ikkagi 60-le läheneva daamiga.

Hinne: 3.5
Kui Julia ja Alex (ülalmainitud fotograafi sarmikas poeg) tõde taga ajades mööda riiki ringi lasevad, hakkavad kooruma nii naise kui mehe minevikust saladused, mille varjamiseks nende vanemad palju vaeva on näinud. Kumbagi ei säästeta šokeerivatest avastustest ja mõlemad peavad üle olema oma lähedaste vastuseisust. Loomulikult areneb neil teineteise vastu tugev külgetõmme. Julia peab lahendama oma vastumeelsed kihlaplaanid ning Alex mõtlema välja, kuidas suhe Juliaga tema elustiiliga sobib.

Eriti imelik on aga Julia õe lapsik ja isekas suhtumine Julia püüdlustesse tõde leida. Miks ta ei võiks oma õde kasvõi natukenegi toetada? Tema käitumine tundub ebaloomulikult enesekeskne ja ebaküps.

Julia kihlatu käitub aga nagu üks domineeriv matšomees kunagi - naine peab 100 % keskenduma pulmaplaanidele ja pärast abielu loobuma ka oma armastatud tööst. Pole ime, et naisel kahtlused on.

Ka Alex pole just kõige ideaalsem mees:

“Enough,” Alex said, breaking off the kiss. /.../ “This is…” He waved his hand in the air as if he couldn’t come up with the word. “A mistake,” he said finally. “I don’t poach on another man’s turf. What the hell am I doing? And what the hell were you doing - kissing me like that? How can you say you’re going to marry a man, then kiss someone else like your heart is up for grabs - or at least your body.”
She bristled at his accusatory tone. “You’re the one who pushed me into a kiss. This wasn’t my idea. You started it.”
”You weren’t fighting it. You were kissing me back.”


-Alex veenab vastupunniva Julia endaga suudlema ja süüdistab siis toda halvas käitumises.


Ehk siis…
Põnev ja seksikas. Võib lugeda küll.

View all my reviews



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar