Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

reede, 25. mai 2012

RAAMAT: M. Leighton “Fragile”

M. Leighton "Fragile"Südantliigutav noorte armastuslugu kahe koolikaaslase vahel. Kooli jalgpallitäht armub ootamatult uude klassikaaslasesse ning see seab ohtu kõik tema senised saavutused ja tulevikulootused.

Hinnang: suurepärane raamat  (suurepärane)
Sensuaalsus: 2lips

Vaata raamatu kirjeldust Amazonis.


Hardy Bradford tunneb Miracle vastu tugevat tõmmet esimesest silmapilgust peale ning lähem tutvus vaid suurendab tema tundeid. Miracle on võidelnud suure osa oma elust raske haigusega, mis on jätnud tema ellu sügava jälje. Suhtudes igasse päeva nagu oma viimasesse ning võttes mitte midagi iseenesestmõistetavusega, näitab tüdruk Bradleyle, mida tähedab tõeliselt elada ja armastada. Vaatamata endise tüdruksõbra manipulatsioonidele ning autokraatliku isa vastuseisule, veedab Bradley Miracle seltsis järjest enam aega ning püüab teda veenda nende suhet usaldama.

Taaskord on tegemist Amazoni raamatupoes oma kõrge hindega silma jäänud aardega. Vaatamata osade tegelaste ühedimensionaalsusele (või võib-olla just tänu sellele), jätab raamat värske ning sügava mulje.

Raamat meenutab natuke selliseid suurepäraseid filme nagu “Teekond mälestustesse” ja “Keith” vaid selle vahega, et lõppeb õnnelikult.

 

Kui soovid rohkem raamatusoovitusi, siis lisa end minu Goodreads sõbraks, liitu Twitteri või Facebookiga!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar