Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

kolmapäev, 2. juuli 2014

Uued armastusromaanid juunis 2014

top-armastusromaanid-juunis Eesti keeles ilmus 5 aastat tagasi kinolinadel jooksnud “Ostuhullu pihtimused” raamatu versioon ning tuntud ajalooline armastusromaan “Frederica” Georgette Heyerilt.

Eestikeelsed raamatud

Sellel kuul avaldati suisa kaks maailma tippteost eesti keeles!

“Ostuhullu päevikud” filmiversioon tekitas pool kümnendit tagasi furoori terves maailmas. Noor naine on ostusõltlane ning see on humoorikas lugu tema askeldustest oma sõltuvuse toitmisel ning varjamisel.

Hoopis teist masti teos on aga “Frederica”. Georgette Heyer on üks kuulsamaid ajalooliste armastusromaanide autoreid. Tema stiil meenutab veidi Jane Austenit, kellest ta kirjutamisel ka eeskuju võttis. Mitmed tema teosed on jõudnud 100 läbi aegade parima armastusromaani sekka, sealhulgas ka “Frederica”.

Taasavaldati ka raamat “Süü on tähtedel”, mis praegu filmi kujul kinolinadel jookseb. Kuna tegu on aga kordusväljaandega, et hakka sellest pikemalt rääkima.

Populaarsed maailmas

Written in My Own Hearts Blood - Diana Gabaldon Diana Gabaldoni Outlander sari on vist küll maailma kuulsaim romantiline ajarände teemaline teos. Järgmine osa sellest sarjast (“Written in My Own Heart’s Blood”) tõusis seekord müügitabelite tippu.

Palju tähelepanu pälvisid ka Alice Clayton järjega oma ülipopulaarsele naljakale armastusromaanile “Wallbanger” ning Kristen Proby, Samantha Young ja Abbi Glines, kes kõik on varem avaldanud ülipopulaarseid noortele täiskasvanutele suunatud raamatuid. Tundub, et nende uusi teoseid ootab samuti helge tulevik.

Devils Game - Joanna Wylde “Hardline” ja “Devil’s Game” tõusid aga edetabelite tippu kui loetuimad erootilised armastusromaanid. “Hardline” on 3. osa Hacker seeriast, kus kontrollihimuline tarkvaramiljonär Blake Landon püüab oma suhet iseseisva Erica Hathaway’ga pinna peal hoida. Isegi kui see tähendab oma tumedaimate soovide alla surumist. Raamatus “Devil’s Game” aga võrgutab konkureeriva motoklubi liige Reapers MC presidendi tütre. Em usub, et on leidnud Selle Õige, kuid Liam kasutab vaid naist oma vaenlase haavamiseks.

Shield of Winter - Nalini Singh Ilmus ka kuulsa Nalini Singh paranormaalse sarja Psy-Changeling järgmine osa “Shield of Winter”. See on sari kahe vastandliku rassi kooseksisteerimisest.

 

Alljärgnevas tabelis on Eestis välja antud armastusromaanid järjestatud lugejaportaali Goodreads populaarsuse alusel.

Eestis välja antud armastusromaanid

Ostuhullu pihtimused - Sophie Kinsella

Ostuhullu pihtimused (1999)

Sophie Kinsella

 

 3,55
(382 928 hindajat)

Frederica - Georgette Heyer

Frederica (1965)

Georgette Heyer

 

4,13
(8 366 hindajat)

Kangelane - Robyn Carr

Kangelane
(2013)

Robyn Carr

3,98
(2 724 hindajat)

Daami ahvatlemine - Nora Roberts

Daami ahvatlemine
(1991)

Nora Roberts

 

3,98
(2 077 hindajat)

Esimene parim ja ainus - Barbara Delinsky

Esimene, parim ja ainus (1986)

Barbara Delinsky


 3,26
(583 hindajat)

Mitte ainult muurilill - Carole Mortimer

Mitte ainult müürilill
(2013)

Carole Mortimer


 3,19
(31 hindajat)

Skandaalne salakohting - Mary Brendan

Skandaalne salakohting
(2013)

Mary Brendan

3,47
(15 hindajat)

   




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar