Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

teisipäev, 2. september 2014

Uued armastusromaanid augustis 2014

top-armastusromaanid-augustis-2014 Viskan aeg-ajalt pilgu peale edetabelitele ning müüginumbritele, et leida lugemiseks huvitavaid armastusromaane.

Seekord avastasin augustikuu väljaannete hulgas äsja kinolinadele jõudnud menufilmi “Kui ma jään” raamatu versiooni. Ingliskeelsena ilmus aga “Isla and the Happily Ever After” – raamat, mille ilmumist ootan juba 3 aastat!

 

Eestikeelsed raamatud

“Kui ma jään” on lugu 17-aastasest Miast, kes peab valima oma muusika ja esimese boyfriendi vahel. Ootamatu autoõnnetus tõstab aga päevakorda hoopis keerulisemad valikud…

Jäi silma ka Eesti autori “Deemoni märk”. Kahjuks on Eesti raamatute puhul praktiliselt võimatu žanri aimata. Kas tegu on ikka armastusromaaniga? (St rõhk romantilisel arengul ja õnnelik lõpp). Kui keegi juhtub raamatut lugenud olema, andke teada!

Tabelis on ka raamatute Goodreads populaarsus ja keskmine hinne.

Kui ma jaan - Gayle Forman Heida minu korvale - Linda Howard Enne paikesetousu - Diana Palmer Sinust sisse voetud - Shannon Stacey Majakavaht - Susan Wiggs
Puhas kui liilia - Catherine Cookson Teekond hukatusest onneni - Louise Allen Postkaardid minevikust - Marcia Willett Skandaali eest pogenedes - Amanda McCabe Reeli Reinaus - Deemoni märk

 

Populaarsed maailmas

Ugly Love - Colleen Hoover Selle kuu populaarseim armastusromaan on vaieldamatult “Ugly Love” Colleen Hooverilt. Selle suht värske autori pea kõik raamatud on tõusnud menuki staatusesse ning “Ugly Love” ei ole erand. Tate Collins (naine) ja lennukipiloot Miles Archer tahavad hoida oma suhte puhtalt seksuaalse. Loomulikult hakkavad sellist korraldust segama tekkivad tunded ning Tate ei suuda hoiduda rikkumast kahte ainukest reeglit, mis nende suhtel oli: ära küsi mineviku kohta ja ära oota tulevikku.

Isla and the Happily Ever After - Stephanie PerkinsIsla and the Happily Ever After” on aga kauaoodatud raamat noorte autorilt Stephanie Perkins, kelle esikromaan “Anna and the French Kiss” võitis mõned aastad tagasi lugejate südameid ja mitmeid auhindu. Tema raamatud on humoorikad ning “armsad”. Unistajast Isla ning kunstnik Josh Manhattanilt armuvad. Kui nad lähevad aga oma kooli lõpuaastaks Prantsusmaale, avastavad nad, et suhet on oodatust raskem pinnal hoida.

Taking It All - Maya Banks  “Taking It All” on aga järgmine osa Maya Banksi ülituntud erootikasarjast “The Surrender”. Abielupaar Chessy ja Tate püüavad taaselustada oma hääbuvat suhet. Raamatus on erootikat, BDSM-i ja - ettevaatust! – vägistamis-stseen.

Dark Skye - Kresley ColeParanormaalsete armastusromaanide fännidele on aga kaks vampiiri-/deemonilugu. Kresley Cole’i “Dark Skye” on raamat kahest üleloomulikust olendist, kes on omavahel surmavaenlased – Thronos oli kunagi armunud nõiatari Lanthesse, kuid  üks saatuslik öö pööras nad igaveseks teineteise vastu. “Crave The Night” on aga erootilisest fantaasiasarjast Midnight Breed. Nathan on kasvatatud külmavereliseks surmarelvaks, keda ei kõiguta miski. Üks suudlus privilegeeritud seisusest Jordanaga aga vallandab nn paaritumishormoonid, millele kumbki vastu panna ei suuda.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar