Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

neljapäev, 6. august 2015

"Tähtsad eluplaanid" - päranduse nimel eesmärkide täitmine

Tahtsad eluplaanid - Lori Nelson Spielman See on kohutav armastusromaan, aga vahva naistekas.

Kuidas nii, Sa küsid? Asi on väga lihtne - raamat on meelelahutuslik ja meenutab natuke “Bridget Jones’i päevikuid”. Eriti veidi äpu naiskangelanna koha pealt. Mis romantikasse puutub, siis Brett otsib terve raamatu vältel paaniliselt oma Elu Armastust, olles samal ajal (raamatu jooksul suisa mitme erineva) ebasobiva mehega suhtes...

 

Hinnang:   4
Sensuaalsus:  no sex




Raamatu kaanelt:

 

Tõsi, Brett leiab lõpuks ka Selle Õige, aga mehe isik selgub alles raamatu viimastel lehekülgedel. Ja igaüks teab, et ühes õiges armastusromaanis on (vähemalt lugeja jaoks) kohe algusest peale selge, kellega naine lõpuks kokku saab ja kellele kaasa elada.

Muidu on aga lugu täis muinasjutulisi kokkusattumusi ja naise eesmärgid täituvad suisa imeväel iseenesest! Kui algul tundub nimekiri saavutamatu (ausalt, milline armastav ema seab päranduse saamise tingimuseks aasta jooksul armumise JA lapse saamise!?), siis vaikselt sätib Saatus (või ema hing taevas, nagu Brett arvavat paistab) kõik tingimused ideaalseks. Brett lihtsalt kohaneb uute oludega ja märkamatult võibki uue rea loetelust maha tõmmata!

Hinne: 4

 

Ehk siis…

Meelelahutuslik.

Ersen: €16.25
Amazon (ingliskeelne): $9.51 

Veel raamatututvustusi minult:

goodreads_lisa-sobraks322



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar