Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

teisipäev, 19. aprill 2016

"Isla and the Happily Ever After" - armas ja romantiline noortekas

Isla and the Happily Ever After Isla and the Happily Ever After by Stephanie Perkins
My rating: 4 of 5 stars

Kui Islal tarkusehambad välja tõmmatakse, satub ta vestlema oma kauaaegse silmarõõmu Joshiga. Muidu tagasihoidlik tütarlaps flirdib ravimite mõju all olles pidurdamatult ja tundub, et noormees flirdib ka vastu!

Nii saab alguse armas ning kirglik Joshi ja Isla lugu, mis on võitnud tuhandete noorte lugejate südamed.

Nautisin raamatut väga.

Raamatu tegevus leiab aset Prantsuse koolis, kus käivad rahvusvahelise taustaga rikaste ja mõjukate võsukesed. Nii Josh kui Isla on teineteist juba varem märganud, kuid siiani pole kummalgi olnud julgust ses suhtes midagi ette võtta. Nüüd aga arenevad tunded kiiresti ja noored armuvad ülepeakaela.

Mulle meeldis, kui realistlik, aga siiski romantiline, see lugu oli. Josh ja Isla on täiesti tavalised teismelised (kui välja arvata, tõsiasi, et nad liiguvad seltskonnas, kus kutse Valgesse Majja vastuvõtule on täiesti reaalne võimalus) ning nende probleemid ja reageeringud usutavad.

Natuke flirti, natuke kohmetust, natuke möödarääkimisi ja natuke ebakindlust - kõik see loob pildi kahest armunust, kel tekib üksteisega kohene klapp, kuid kelle õnne teel siiski piisavalt takistusi on, et raamatu lõpuni pinge püsiks.

Toredad olid ka kõrvaltegelased, kellest igaüks oli omaette isiksus. Jäi mulje, et kõigil neil on oma lugu ja nad elavad oma elu ka väljaspool raamatulehekülgi. Minu lemmikuks on Isla pari sõber Kurt oma ausameelsuse, tõsise oleku ja muude käitumise iseärasustega, mille põhjuseks on Aspergeri sündroom. Kurti ja Isla suhtluses oli mõnus rütm ja huumor, mis mõjus väga sümpaatselt.

Ehk siis…
Kerge romantiline lugu. Soovitan.

lovekad.blogspot.com

View all my reviews



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar