Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

laupäev, 8. september 2012

RAAMAT: Abbi Glines “While It Lasts”

Abbi Glines - While It Lasts

Uus kuum armastusromaan, mis on tõusnud nii e-raamatupoodides kui lugejaportaalides edetabelite tippu. Cage York jääb vahele purjuspäi sõitmisega ning see seab ohtu tema sportlaskarjääri tuleviku. Et mitte kolledžist välja langeda, nõustub Cage veetma suve treeneri venna juures maal sulasena. Esimesest hetkest alates tundub tema ja peretütre Eva Brooksi vahel lendavat sädemeid. Seda kahjuks mitte alati heas mõttes.

Hinnang: (päris hea)
Sensuaalsus: 3lips


Kuigi teatud allikate väitel on tegemist noortele täiskasvanutele suunatud romaaniga, siis hoiatuseks olgu öeldud, et seda teooriat toetavad vaid peategelaste vanus ning nende vaba aja veetmise viisid. Jutt ise on kirjutatud üsna graafiliselt ning seal leidub piisavalt (või ülearugi?) seksi, narkootikume ning vängemaid väljendeid.

See öeldud, siis leian, et tegu on siiski täiesti loetava raamatuga. Eva leinab taga oma hukkunud kihlatut, mis teeb ta Cage’i suhtes ettevaatlikuks ning seletab tema okkalist käitumist. Õnneks on autor suutnud hoiduda liigsest süngusest ning endine kihlatu ei tule uue paari vahele kummitama. Cage püüab olla Eva jaoks parem inimene ning tema varasem naistemehe kuulsus ähvardab nende vahele kiilu lüüa.

Abbi Glines on kirjutanud mitu noortele täiskasvanutele suunatud armastusromaani ning need on lugejate poolt hästi vastu võetud. Ma ise ei ole tema kirjastiili kõige suurem fänn ja ükski tema raamat pole mind eriliselt liigutanud. Siiski pakub ta piisavalt meelelahutust ning head suvist (vaata kalendrisse, mitte õue!) lugemist.. Vaata ka raamatule teiste poolt antud hinnanguid Amazonis.

Kui soovid rohkem raamatusoovitusi, siis lisa end minu Goodreads sõbraks, liitu Twitteri või Facebookiga!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar