Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

reede, 21. september 2012

RAAMAT: Shannon Stacey “Ainult sinu”

Shannon Stacey - Ainult sinu

Uus eesti keeles ilmunud humoorikas armastusromaan ajakirjanikust Kerist ning tema kooliaegsest poiss-sõbrast Joe Kowalskist. Keri ainus võimalus oma tööd säilitada ning kauaihaldatud ametikõrgendust saada sõltub sellest, kas nüüdseks menuautori staatuses olev Joe on valmis murtud südamele vaatamata andma talle eksklusiivintervjuu. Joe seab intervjuu eelduseks linnastunud Keri liitumise kaootilise suguvõsapuhkusega pesukarudest ning sääskedest kihisevas ATV-laagris.

Hinnang: (hea)
Sensuaalsus: 2lips


Raamat oli tempokas ning nii mõneski kohas leidsin end Keri ning Joe seikluste üle muigamas ning naeruturtsatusi tagasi hoidmas. Kerges ning lõbusas stiilis kirjutatud raamat muutus aga kohati ootamatult tõsiseks, tegeledes raskete suhteprobleemidega, mis raamatu üldise tooniga minu jaoks hästi ei sobinud. Samuti ei mõjunud pakutud lahendused eriti veenvalt ning tundusid rutakad. Veidi häiris ka tegelaste pidev erutumine oma ihaldusobjekti läheduses, aga õnneks sai raamat enne läbi, kui ma jõudsin selle kalduvuse üle silmi pööritama hakata.

Üldiselt oli suhteliselt hea raamat. Tempokas ning humoorikas lugemine, paras tujutõstja. Aga teist korda ei loeks. Vaata ka raamatule teiste poolt antud hinnanguid Amazonis.

Kui soovid rohkem raamatusoovitusi, siis lisa end minu Goodreads sõbraks, liitu Twitteri või Facebookiga!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar