Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

esmaspäev, 4. august 2014

Uued armastusromaanid juulis 2014

Juulikuus anti välja mitmeid romantilisi paranormaalseid/fantaasia raamatuid. Uus raamat tuli ka “Söö, palveta, armasta” autorilt. Millised armastusromaanid tõusid aga maailma edetabelite tippu?

Eestikeelsed raamatud

Rõõmustada võivad noored fantaasiat armastavad lugejad – Cassandra Clare’i ja Richelle Meadi fantaasiasarjade uued osad ilmusid eesti keeles. Vampiiride akadeemia fännide rõõm on aga ilmselt mõru maitsega - “Viimane ohver” lõpetab selle sarja.

Juulis ilmus ka “Söö, palveta, armasta” autori Elizabeth Gilberti uus raamat “Jumalik puudutus”. Tegu on romantiliste sugemetega looga üle-eelmise sajandi alguse botaanikust Almast, keda tõmbab kaks vastandlikku suunda – teadus ning usk.

Maagilist realismi lubab aga raamat “Kadujärv”, kus lesestunud Kate läheb koos oma tütre Deviniga hingehaavu ravima nooruspõlve järve äärde. Järve äärede, kus Kate sai peaaegu oma esimese suudluse. Võibolla kadunud armastus polegi päris kadunud?

Tabelis on ka raamatute Goodreads populaarsus ja keskmine hinne.

Langenud inglite linn - Cassandra Clare Viimane ohver - Richelle Mead Jumalik puudutus - Elizabeth Gilbert Kadujarv - Sarah Addison Allen Varjunoidus - Nora Roberts
Suveoo patt - Kasey Michaels Unelmate pruut - Susan Mallery Saatuse kasi - Betty Neels Sunge ja motlik dzentelmen - Margaret McPhee Nailine kihlus - Georgie Lee

 

Populaarsed maailmas

Landline - Rainbow RowellLandline” Rainbow Rowell – kuu populaarseim raamat Goodreads portaalis. See on paranormaalsete sugemetega lugu Georgiest, kelle abielu on purunemas. Naine saab ootamatu võimaluse oma abikaasaga suhete parandamiseks. Nimelt mehega minevikus suheldes…

Beautiful Oblivion - Jamie McGuireBeautiful Oblivion” Jamie McGuire – ülikuulsa noortele täiskasvanutele suunatud armastusromaanide sarja Beautiful uus osa pälvis suure fännide menu. Camille on varajasest noorusest end ise ülal pidanud ning töö ja kooli kõrvalt jääb tal harva aega millekski muuks. Kui tema poiss-sõber nende plaanid tühistab, on see Cami esimene vaba nädalavahetus pea terve aasta jooksul. Trenton Maddox on aga ülipopulaarne naistemees, kuni ootamatu õnnetus sunnib ta koolist isakoju naasma ja leiva teenimiseks tattoo salongis töötama. Kas nad suudavad oma sõpruse puhtalt platoonilise hoida?

The Book of Life - Deborah HarknessThe Book of Life” Deborah Harkness – see raamat oli ühtlaselt populaarne nii müügiedetabelites kui fännilehtedel. Tegu on ülipopulaarse fantaasiatriloogia 3. osaga. Noor õpetlane Diana vallandab kogemata tohutu kaose, kui avab nõidust sisaldava raamatu. Selle kaose piiramisel aitab teda vampiiride geeniteadlane, kellega suhtlemine murrab sajandite pikkusi tabusid.

Take - Ella FrankTake” Ella Frank – üllatavalt suure populaarsuse saavutanud M/M erootilise armastusromaani teine osa. Logan Mitchell on karismaatiline bi-seksuaalne ärimees, kes saab alati, mis tahab. Tate Morrison püüab üle saada oma 4 aastat kestnud kuratlikust abielust ning alustada otsast uue tööga kesklinna baaris. Suhe on viimane asi, mida ta tahab. Rääkimata sellest, et ta pole gei…

Fast Track - Julie GarwoodFast Track” Julie Garwood – populaarseim põnevik mõõdunud kuul. Cordelia peab oma lapsepõlves surnud ema saladuse lahendamiseks lendama Sydney’sse. Ta palub abi tuttavalt hotellimagnaadilt Aiden Madisonilt, kellesse ta mehe teadmata juba aastaid armunud on. Reisil ähvardab neid aga oht, mis võib mõlemale saatuslikuks saada. Aideni halvasti lõppenud äritehing tekitas talle võimsa vaenlase.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar