Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

neljapäev, 17. september 2015

“Fool Me Twice” - hull hertsog ja vargast majapidajanna

Fool Me Twice - Meredith Duran 

“Fool Me Twice” Meredith Duranilt on aasta parim ajalooline armastusromaan. See võitis 2015 RITA auhinna täispika ajaloolise armastusromaani kategoorias.

“Fool Me Twice” on lugu oma isikut varjavast sohilapsest Oliviast ja endisest kõrgseltskonna mõjufiguurist Alastairist. Alastairi arvatakse hulluks läinud olevat - ta pole oma naise surmast saati jalgagi toast välja tõstnud. Olivia on aga meeleheitel - tal on vaja mehe toas asuvaid dokumente. Kui naine majapidajannana mehe juurde tööle läheb, on ta ainus, kes julgeb Merwicki hertsogile vastu hakata.

 

Hinnang:   4
Sensuaalsus:  kuum




Raamatu kaanelt:

 

Olivia sokutab end Alastairi juurde majapidajannaks eesmärgiga varastada mehelt teatud dokumendid. Selle saavutamiseks peab ta aga tolle kuidagi tema toast välja meelitama. Alastair on keeldunud pärast oma kadunud naise reetmisest teada saamist toast väljuma. Tänu oma salajasele eesmärgile saadab naist aga edu seal, kus kõik teised ebaõnnestuvad - mehel tekib taaskord huvi ümbritseva vastu. Eriti aga oma uue, kummaliselt kartmatu ja ebaharilikult noore majapidajanna vastu.

Olivia, kes vahepeal meest paremini tundma on õppinud, peab aga järjest rohkem võitlema oma südametunnistuse ja kerkiva sümpaatiaga, et esialgset plaani teoks teha.

See on kerge ning kohati humoorikas lugu. Raamatut võib lugeda iseseisva loona. Seal on aga nii mõnedki viited eelnevatele sündmustele, millest ma oleksin rohkem teada soovinud. Selleks aga tuleks läbi lugeda ka sarja eelmised osad.

Raamat pälvis 2015. aastal RITA auhinna täispikkade ajalooliste armastusromaanide seas. Oli see seda ka väärt? Ei teagi. Lugu oli päris hea, aga kui nüüd väidetakse, et paremat ajaloolist armastusromaani sel aastal ei kirjutatudki, siis on küll veidi kahju.

Hinne: 4

 

Ehk siis…

Hea lugu. Sooitan.
Amazon (ingliskeelne): $5.49 

Veel raamatututvustusi minult:

goodreads_lisa-sobraks322



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar