Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

reede, 20. aprill 2012

RAAMAT: Julie Klassen “The Maid of Fairbourne Hall”

Julie Klassen "The Maid of Fairbourne Hall" Margaret Elinor Macy on sunnitud põgenema oma linnakodust Londonist ning esinema teenijana ei kellegi muu, kui oma endise ärapõlatud austaja maakodus. Seda kõike selleks, et põgeneda soovimatu abielu eest, mida tema võõrasisa tüdrukule vahendeid valimata peale surub saavutamaks kontrolli tema päranduse üle.

Hinnang: 4star_thumb1 (väga hea)
Sensuaalsus: 1lips


Ühel oma järjekordsetest reididest mõnusa lugemise otsinguil sattusin Amazonis “The Maid of Fairbourne Hall” peale ning julgustatuna raamatu kõrgetest hinnangutest asusin seda õhinal lugema. Taaskord ei pidanud ma oma valikut kahetsema. Alati on lõbus jälgida ärahellitatud tegelase sattumist alandlikkust õpetavatesse situatsioonidesse.

Margaret Macy, kel pole mingeid kogemusi teenijatööga, saab uudses olukorras loota vaid iseendale. Kiire taibuga ning ettevõtlik tüdruk keerutab end välja ka kõige raskematest situatsioonidest, õppides samal ajal majapidamistöid ning tühjendades pererahva ööpotte. Lisakas huvitavale vaatele 19. sajandi alguse teenija-härrasrahva vahelisele dünaamikale, pakub raamat ka põnevust ning pinget salapärase duelli, avastamishirmu ning tärkvate tunnete näol.

Julia Klassen oli minu jaoks täiesti tundmatu autor, kelle raamatuid ma aga tulevikus kindasti ka edaspidi loen. Soovitan.

Kui soovid rohkem raamatusoovitusi, siis lisa end minu Goodreads sõbraks, liitu Twitteri või Facebookiga!

   Kas oled lähiajal avastanud enda jaoks mõne täiesti uue autori?





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar