Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

laupäev, 14. aprill 2012

Üle 200 tasuta jutu Harlequinilt

Maailma suurim armastusromaanide kirjastaja Harlequin pakub lugejatele iga päev tasuta lugemisvara! Just nii – igal nädalapäeval avaldab Harlequin peatüki nii tuntud kirjanike kui ka uute tegijate sulest, mida saab nende kodulehelt vabalt lugeda ja soovi korral ka kommenteerida.

Tasuta teosed Harlequin kodulehelt

“Harlequin Extras” alamenüü alt leiab “ONLINE READS” menüüpunkti, kust “View all” lingil klikates kuvatakse nimekiri kõigi avaldatud juttudega.

tasuta-ptk-hrlqn

Jutte on kogunenud sadu ning vanemate leidmiseks saab lehe allosas oleval navigeerimisribal lehekülgedel edasi-tagasi liikuda.

Kliki siia Harlequini tasuta juttudeni jõudmiseks.

Tasuta jutte ka tuntud autoritelt

Lisaks värskete kirjanike juttudele, on sel moel tasuta oma teoseid avaldanud ka tuntud Harlequini autorid. Näiteks leidsin lühikese sirvimise järel Kasey Michaelsi ka Eestis avaldatud "Üleannetus" sarja kuuluva raamatu ”A Little Mischief” kõrvaltegelase Kevini ja Sarah looga. Olen kindel, et põhjalikuma uurimise järel leiaks sealt veel mõndagi huvitavat, nii et kui satud millegi põneva peale, anna ka siin teada!

Uus peatükk iga päev

Harlequin avaldab raamatud oma kodulehel peatüki kaupa - värske peatükk mõnest raamatust iga päev. Seetõttu peab aga uute raamatute lugemisel kannatlik olema. Kui kannatust ei jagu, võib alati sirvida juba lõpuni avaldatud teoseid, mida leiab tagantpoolt vanemate raamatute seast küllalt.

Veel 16 tasuta raamatut Harlequinilt!

Nagu sellest veel vähe oleks, on Harlequinil pakkuda veel 16 tasuta raamatut. Neid saab alla laadida siit.

Kas tead äkki ka ise mõnd (seaduslikku) võimalust värskete (armastus)romaanide lugemiseks?





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar