Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

kolmapäev, 21. august 2013

Barbara Freethy “The Way Back Home”

The Way Back Home - Barbara Freethy See raamat hinnati aasta parimaks üksikteoseks RITA armastusromaanide auhinnagalal. “The Way Back Home” on põnevust ja intriige täis armastusromaan.

Alicial on käed jalad tööd täis. Ta on üksikema, kes võitleb oma kärestikusõite pakkuva firma ellujäämise eest. Tema isa on praktiliselt invaliid ning kõigele lisaks hukkub sõjas tema armastatud kaksikvend. Kogu linn on pärast kohaliku noormehe uppumisega lõppenud õnnetust pööranud tema (ja tema firma) vastu. Kui venna parim sõber Gabe tuleb linna, et täita tolle viimane soov ja Aliciat aidata, on see naisele viimane piisk. Mõned aastad tagasi ei suutnud ta Gabe’i võludele vastu panna ning mees jättis ta maha murtud südamega. Kas ajalugu kordub?

Hinnang:  2,5-stars
Sensuaalsus:    sex

"The Way Back Home" Amazonis (inglise keeles) $6.83.


Pean ütlema, et ei nautinud raamatut eriti. Lugu oli üles ehitatud ülipikkadele dialoogidele, mis mõjusid minu jaoks kunstlikult ja puiselt.

Samuti ei tekkinud mul erilist sümpaatiat Alicia vastu. Vaatamata sellele, kui tugevaks ja tahtejõuliseks kõik teda pidasid, paistis tal olevat probleeme otsuste langetamisega. Ühel hetkel imetleb ta Gabe’i, kes linna peal rusikatega tema au kaitsmas käib, järgmisel hetkel aga soovib, et tema poeg võtaks eeskuju hoopis Keithist, kes probleemidele intellektuaalselt läheneb ja suhtlusoskust kasutab.

Ja siit teine suur miinus. Keith. Sind ei häiri petmine armastusromaanides? Mind igatahes häirib. Vaene Keith oli vaid mugavaks lapsehoidjaks ning vaatamata mõningastele kõhklustele ei takistanud suhtes olemine naisel teisega magada. Aga kas see tegi kahe mehe vahel valimise lihtsamaks? Üldsegi mitte:

“In that moment, she knew that she was just kidding herself thinking that she could go back to Keith now that she’d been with Gabe.”

Vahetult pärast Gabe’iga magamist.

Ja mõned leheküljed hiljem:

“Did she really want to break up with Keith when Gabe would probably be nothing but a memory in a few weeks?”

Raamatu suurimaks plussiks oli vast põneviku osa. Kes saboteeris naise äri? Kas konkurendid, kes soovisid ise kärestikumatku korraldada? Või oli tegu hoopis kättemaksuga paadiõnnetuses surnud noormehe eest?

Ehk siis…

Keskpärane raamat. Hinnet tõmbas alla petmisteema.

 

Goodreads: The Way Back Home - Barbara FreethyLisa mind Goodreads sõbraks





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar