Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

reede, 2. august 2013

Uued armastusromaanid juulis

top-armastusromaanid-juulis-2013Vaata järgi, millised armastusromaanid vallutasid suve keskel lugejate südameid!

Siin on kiire ülevaade raamatutest, mida osteti enim suurimast e-raamatupoest Amazonist ning mis tõusid lugejaportaalides top-nimekirjade tippu. Millised on need juulis avaldatud raamatud, mida tuhanded lugejad üle maakera käest panna ei suutnud?

Eesti keeles välja antud armastusromaanid. Nagu ikka, on eestikeelne valik kesine. Sellest on äärmiselt kahju – maailma raamatuturg kihab uutest ning huvitavatest autoritest ja suundadest. Välja tasub tuua romantiliste sugemetega noortele suunatud fantaasiaromaani “Piin” Lauren Kate’ilt, mis on sarja “Langenud” teine osa, ning juba tuntud tegijate Susan Mallery ja Maya Banks uued raamatud, “Kolm õde” ning “Süütu suudluse lummuses”.

Losing Hope - Colleen HooverMaailmaturul aga tõusevad populaarsuse tippu enamasti noortele täiskasvanutele suunatud sarjad. Colleen Hooveri “Losing Hope” sarjast “Hopeless” on selle kuu (juuli) populaarseim. Läbivateks teemadeks on lapsepõlves läbi elatud raskused ja ahistamine.

Left Drowning - Jessica ParkRaskete teemadega tegeleb ka Jessica Parki “Left Drowning”, kus tulekahjus vanemad kaotanud Blythe kohtub kolledžis Chris Shepherdiga. Chris aitab Blythe’il üle saada oma mineviku varjudest, kuid ka Chrisi enda minevik varjab süngeid saladusi. J. Lynni ja Jennifer L. Armentrouti “Frigid” on aga lugu sõpradest, kes südames kannavad üksteise vastu sügavamaid tundeid. Jäädes suusakuurorti tormivangi, ei suuda Kyler ja Sydney pealesunnitud intiimses eraldatuses oma tundeid enam vaka all hoida.

Of Beast and Beauty - Stacey JayParanormaalsete armastusromaanide fännidele on välja antud hunnik uusi raamatuid selliste tuntud autorite poolt nagu Kresley Cole, Gena Showalter ja Sherrily Kenyon. Muinasjutu “Kaunitar ja koletis” ümberjutustus “Of Beast and Beauty” Stacey Jay’lt on aga fantaasiaromaan imeilusast pimedast Israst ja koletuslikust Gemist. Isra on Yuani printsess, keda on lapsest peale kasvatatud teadmises, et kunagi peab ta surema tagamaks oma linna eluvõime. Gem aga püüab hoida oma rahvast nälga suremast ja satub vangi võlutud roosi varastamise eest. Isra hakkab oma vangi, Gemi eest hoolitsema ja kahtleb peagi kõiges, mida talle õpetatud on.

Letters from Skye - Jessica BrockmoleAjalooline armastusromaan “Letters from Skye” Jessica Brockmole’ilt on aga Esimese maailmasõja aegne romaan, kus noor šoti luuletajanna Elspeth Dunn saab oma esimese fännikirja kaugelt Ameerikast. David Graham ja Elspeth vahetavad kirjades oma suurimaid saladusi, lootusi ja mõtteid. Kirjades alguse saanud sõprus kasvab peagi üle armastuseks. Sõja ägenemine võib aga nende tunnetele saatuslikuks saada. Tähelepanu pälvisid ka raamatud “Love and Other Scandals” Caroline Lindenilt ja “Why Dukes Say I Do” Manda Collinsilt.

Shine Not Burn - Elle Casey“Shine Not Burn” Elle Casey’lt on humoorikas lugu Andie’st, kes mõned päevad enne pulmi avastab, et on juba abielus. Vegases sõlmitud abielu Oregonis elava mehega kipub ette jääma tema plaanidele abielluda sobiva mehega, saada firmas partneriks ning olla enne 30-ndat eluaastat 2,5 lapse ema. Nii sõidabki ta kaugele Oregoni segadust klaarima ning oma tulevikku kindlustama.

Alljärgnevas tabelis on Eestis välja antud armastusromaanid järjestatud lugejaportaali Goodreads populaarsuse alusel.

Eestis välja antud armastusromaanid

Piin - Lauren Kate

Piin

(2010)

Lauren Kate

3.92
(90094 hindajat)GoodreadsPegasus
Märksõnad:
noorte, fantaasia, paranormaalne
Kolm ode - Susan Mallery

Kolm õde

(2013)

Susan Mallery

3.91
(2405 hindajat)GoodreadsErsen

Märksõnad:
naistekas, kaasaeg
Suutu suudluse lummuses - Maya Banks

Süütu suudluse lummuses

(2012)

Maya Banks

3.76
(1463 hindajat)GoodreadsErsen

Märksõnad:
kaasaegne, Harlequin, erootika
Magede kelm, Londoni preili - Margaret Moore

Mägede kelm, Londoni preili
(2010)

Margaret Moore

3.53
(97 hindajat)GoodreadseBooks

Märksõnad:
ajalooline
Muinasjutuoo - Anna DePalo

Muinasjutuöö

(2011)

Anna DePalo

3,68
(63 hindajat)GoodreadseBooks

Märksõnad:
kaasaegne, Harlequin

Beebikoht - Jennifer Greene

Beebikõht (2012)

Jennifer Greene

3.34
(32 hindajat)Goodreadsersen

Märksõnad:
kaasaeg, Harlequin
Kuidas edukalt pattu teha - Bronwyn Scott

Kuidas edukalt pattu teha

(2012)

Bronwyn Scott

3.86
(29 hindajat)GoodreadsErsen2

Märksõnad:
ajalooline, Harlequin
Miljonari tutre kaunis kasuema - Fiona Harper

Miljonäri tütre kaunis kasuema
(2012)

Fiona Harper

3.30
(10 hindajat)GoodreadseBooks

Märksõnad:
kaasaeg, Harlequin
Miljardari veetlev leedi - Barbara Wallace

Miljardäri veetlev leedi(2011)

Barbara Wallace

4.11
(9 hindajat)Goodreadsersen

Märksõnad: kaasaeg, Harlequin
     




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar