Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

teisipäev, 5. november 2013

Amy Andrews “Naudingujaht”

Naudingujaht---Amy-Andrews-uus

Kerge ja meelas armastusromaan. Stella ja Rick on terve elu sõbrad olnud. Kui Stella isa sureb, jätab ta endast maha aardekaardi. Aardejahil olles veedavad nad kahekesi mitmeid päevi luksusjahil ning Stella fantaasiad saavad uut tuult tiibadesse. Vähe sellest – paistab, et osa neist hakkab ka täide minema…

 

Hinnang: 3,5
Sensuaalsus: sex-w-graphic-descriptions

"Naudingujaht” Ersen raamatupoes.


Süžee:

Kirjanik Stella Millsil on ajukramp. Tema uljas debüütromaan oli megahitt – nüüd igatseb maailm järje järele. Probleem on selles, et tema raamatu patuselt seksika kangelase prototüüp on lapsepõlvesõber Rick Granville, kelle ohtlikult ilusad silmad on jäänud Stellal pidama väga erilisel viisil.


Paar nädalat koos seiklushimulise Rickiga luksusjahil võib olla just see, mis paneks Stella kujutlusvõime taas tööle ja unustama Johnny Deppi. Nüüdisaegne piraat Rick on füüsilise täiuse kehastus. Muidugi võivad ööd ja päevad koos Ricki-taolise kiusatusega osutuda liiga ohtlikuks – eriti, kui Stella kirjanduslikud fantaasiad hakkavad muutuma särisevaks reaalsuseks!

See on lugu kahest lapsepõlvesõbrast, kes vaatamata aastatepikkusele üksteisest fantaseerimisele, peavad põhjusel või teisel koos voodisse hüppamist valeks. Sunnitud lähedus ja parema seksuaalse energia väljundi puudumine hakkavad aga aastatepikkust status quo’d muutma.

Mees on, otse loomulikult, aluspesu modelli tiitlit vääriv Adonis, kes flirdib iga ettejuhtuva naisega. Naine aga, pettumustvalmistavalt tüüpiliselt, oma keha suhtes kerget alaväärsust tundev lopsaka figuuriga sõnakas neiu. Need klišeed ja fakt, et peategelased on kaua-aegsed sõbrad (mulle ei meeldi eriti sõpradest-armukeseks-tüüpi raamatud), kahandasid minu lugemisnaudingut.

Küll aga üllatas mind meeldivalt raamatu sensuaalsus. Kui peategelased lõpuks “üksteist leidsid”, olid intiimstseenid üsnagi graafilised. Kompleksi- ja süümekate vaba seks mõjus värskendavalt. Nagu ka mehe meelepiinadest vaba jõudmine sügavamate tunnete mõistmiseni ja õnneliku lõpuni. Selles raamatus puudub täielikult “suur arusaamatus”, mis peategelaste suhte tõsiselt proovile paneks. Ja see on ka hea.

 

Ehk siis…

Päris vahva. Võib lugeda küll.

 

Goodreads raamatu infoLisa mind Goodreads sõbraks





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar