Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

teisipäev, 12. november 2013

Colleen Hoover “Finding Cinderella”–TASUTA!

Finding-Cinderella---Colleen-Hoover

“Finding Cinderella” on tasuta jutustus ülimenukalt noorte armastusromaanide autorilt Colleen Hooverilt (“Slammed” ja “Hopeless” autor).

See on humoorikas lugu Danielist, kes veedab kottpimedas ruumis imelise tunni salapärase tütarlapse seltsis. Kui ta aasta peale seda kohtab Sixi, on vastastikune tõmme sama suur, kui tema ja tundmatu Cinderella vahel…

 

Hinnang: 3
Sensuaalsus: sex

Lae raamat siit tasuta alla:
Amazon


Süžee:

A chance encounter in the dark leads eighteen-year-old Daniel and the girl who stumbles across him to profess their love for each other. But this love comes with conditions: they agree it will only last one hour and it will only be make-believe.

When their hour is up and the girl rushes off like Cinderella, Daniel tries to convince himself that what happened between them only seemed perfect because they were pretending it was perfect. Moments like that with girls like her don’t happen outside of fairytales.

One year and one bad relationship later, his disbelief in insta-love is stripped away the day he meets Six: a girl with a strange name and an even stranger personality. Daniel soon realizes the way he pretended to feel about Cinderella and the way he really feels about Six may not be so different after all. Especially when the two loves of his life end up being one in the same.

Unfortunately for Daniel, finding Cinderella doesn’t guarantee their happily ever after…it only further threatens it.

See jutustus tekitas minus kahetisi tundeid. Ühest küljest oli palju asju, mis mind häiris, teisalt oli aga Danieli ja Sixi omavaheline suhtlemine ning suhte sõprade eest varjamine ülinaljakas. Kui üldse on võimalik nautida kahe nõmedalt käituva inimese kokkusaamise lugu, siis just seda ma tegin.

Cinderella käitumine esmakohtumisel pani mind tõsiselt silmi pööritama – vaevalt jõuab ta lõpetada kurtmise, et tegeleb liiga palju juhuseksiga, kui juba püherdab maas Danieliga – poiss, kellega ta loetud minutid tagasi kohtus ja kelle nime ning nägugi ei tea – ja teeb toda vanainimeste asja.

Üldse pani nende kahe teismelise seksuaalelu mind kulmu kergitama. 18-aastased, kes pole kordagi armunud, aga kelle seksuaalpartnereid ei saa enam ühel käel üles loetleda? Ei kõla usutavalt. Kuigi jah, ega täiesti välistada vist ka ei saa, või mis?

Danieli juures häiris mind aga tema suhtumine naistesse ja eriti eksi, Vali. Kas on võimalik usaldada meest, kes oma endist valimatult sõimab ja iga naise juures midagi laita leiab? Mitmel korral mainib Daniel, et kõikidel tüdrukutel on midagi viga – mingi dealbreaker, mis suhte võimatuks teeb. Kas sellise kriitikuga on võimalik üldse iseendaks jääda? Ja kui suhe põhjusel või teisel karile jookseb, kas siis on Sinu kord koridoride pealt kuulda, milline lits ja nõid sa ikka oled?

Kui välja arvata uskumatult kiiresti arenev “sügav” suhe peategelaste vahel (mõlemal korral), siis ülejäänud häirivad faktorid tõusid vaid põgusalt esile ja enam loost oli vägagi nauditav. Daniel ja Six on mõlemad mängulised isikud ning nendevaheline kerge ja humoorikas suhtlus oli raamatu parim osa.

Seetõttu tuli tõsine pööre loo lõpus üsna suure üllatusena. Kahjuks ei lasknud jutustuse lühike formaat tunda, nagu oleks vastuolu peategelaste vahel täielikult lahenenud. Aga midagi eriti õhku rippuma ka just ei jäänud.

 

Ehk siis…

Lülita oma kriitikameel välja ja naudi humoorikaid dialooge! Mina nautisin.

 

Goodreads raamatu infoLisa mind Goodreads sõbraks





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar