Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

neljapäev, 27. detsember 2012

Colleen Hoover “Slammed”

Slammed.Colleen-Hoover"Slammed” on populaarne noortele mõeldud armastusromaan, mis lugejahääletusel pälvis oma kategoorias 3. koha. See on luulega vürtsitatud lugu keelatud armastusest noore õpetaja ja tema õpilase vahel.

Hinnang: ss8_thumb
Sensuaalsus: 1lips_thumb1

Vaata Amazonis: “Slammed” ($5.99)


Peale oma isa surma kolib 18-aastane raamatu minategelane, Layken, oma väikevenna ning emaga uude linna elama. Juba esimesel päeval kohtub ta naabermajas elava seksika Will Cooperiga, kes paneb ta lootma, et tulevik uues kodus polegi nii tume. Nende esimene kohting on imeline ning nad tunnevad teineteise vastu suurt tõmmet. Esimene koolipäev aga valmistab mõlemale šokeeriva üllatuse – Will on asendusõpetaja Laykeni koolis ning õpetab talle luulet.

LUULE JA SURM
Kuigi ma tavaliselt pole eriti suur luule austaja, siis selles raamatus luuletused mind ei häirinud. Need olid pigem räpitaolised jutustused, rütmiga proosa.

Küll aga häiris mind ülemäärane dramaatilisus. Nii peategelase käitumises kui kõikide põhitegelaste minevikulugudes. Vahepeal tundus, nagu püüaks autor iga järgneva minevikulooga eelmist üle trumbata. Peategelane paugutas uksi nagu tüüpiline teismeline ning oli suurepärane probleemide lahendaja vältimise teel.

Kui eelnev välja arvata, siis oli tegu mõnusa kiire lugemisega. Vaatamata kõikidele surnutele ja surijatele, ei mõjunud raamat liiga morbiidsena. Võib-olla aitas peategelase vältimistehnika...

Soovid rohkem raamatusoovitusi? Lisa end minu Goodreads sõbraks!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar