Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

teisipäev, 17. veebruar 2015

"The Hook Up" - särisevalt kuum lugu

The Hook Up - Kristen Callihan Märkus iseendale: ära loe New Adult raamatuid!

“The Hook Up” Cristen Callihanilt on noortele täiskasvanutele suunatud verivärske erootiline armastusromaan. Raamat tõusis jaanuaris kiiresti edetabelite tippu ja võitis tuhandeid fänne.

Hinnang:   2
Sensuaalsus:  graafiline


Raamatu kaanelt:

Ma ei väida, et see raamat oleks kuidagi eriliselt halb olnud. Nii mõnigi lõik ajas suu muigele ning seks oli kuum, kuum, kuum.

Lihtsalt mulle kohe üldse ei istunud see stiil. Tundsin end raamatut lugedes väga vana ja küünilisena. Tavalised varastes 20-ndates noored ja juba kogenud üheöösuhete pidajad? Kas tõesti? Üks sõna ja juba oled kõrvuni armunud. Hm... Üks pilk või puudutus ja juba käed higistavad ja niuded lõõmavad. Ime, et nad paljalt pilkude vahetamistest orgasme ei saanud - aga ega palju puudu ei jäänud ka.

See kõik oli minu jaoks natuke liig. Jõudsin kiiresti arusaamisele, et olen New Adult dramaatilisest stiilist välja kasvanud. Mulle meeldivad natuke vaoshoitumad ja realistlikumad raamatud.

Lugu ise räägib särtsaka iseloomuga punapeast Anna Jones’ist, kes keeldub kaalumast suhte võimalust kooli jalgpallistaari Drew’ga (jutt käib ikka Ameerika jalgpallist). Nende suhe algab (näilise) Anna-poolse sallimatusega Drew vastu, kuid areneb kiiresti üheöösuhete jadaks. Kirg lööb üle pea ning Annal on järjest raskem meenutada, miks ta on otsustanud Drew’st eemale hoida.

Hinne: 2

Ehk siis…

Soovitan noorematele lugejatele, kellele meeldib näiteks “50 halli varjundit” või Sylvia Day “Alasti”. Kuum ja emotsionaalne.

 
Amazon (ingl.k.) $4.99

 

Veel raamatututvustusi minult:

goodreads_lisa-sobraks322



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar