Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

esmaspäev, 2. veebruar 2015

Uued armastusromaanid jaanuaris 2015

top-armastusromaanid-jaanuaris-2015 Uuel aastal uue hooga...!

... Või siis mitte.

Aasta algas armastusromaanide mõttes väga igavalt. Välja anti vaid mõned üksikud keskpärased raamatud. Ei midagi sellist, mis maailmas mingilgi ajahetkel laineid oleks löönud. Tundub, et kirjastused ootavad aega, mil raamatusõprade rahakotid jõuluostlemisest taastuvad.

Eestikeelsed raamatud

Ei midagi märkimisväärset.

Tabelis on ka raamatute Goodreads populaarsus ja keskmine hinne. 

Ehatähed - Susan Mallery Juhuslikult pruudiks - Christina Skye Lindprii - Susan Wiggs Romantikaks valmis - Debbie Macomber Armastuse käänulised teed - Louise Allen
Teeröövli silmarõõm - Sarah Mallory

Laias maailmas

All The Bright Places - Jennifer Niven Olukord on veidi parem rahvusvahelisel turul.

Jennifer Niveni poolt välja antud "All the Bright Places" oli raamat, mis seekord lugejate südameid võitis. See on järjekordne noortele suunatud armastusromaan, mis flirdib surma ning vaimuhaiguse teemadega. Raamat on juba ka filmiks tegemisel. Meespeategelane Theodore Finch on enesetapumõtetest haaratud ning Violet Markey loodab peale kooli lõpetamist kodulinnast hiljutise leina eest põgeneda.

Never Never - Colleen Hoover and Tarryn Fisher Kurikuulsa noorte autori Colleen Hooveri sulest ilmus aga koostöös Tarryn Fisheriga palju vastuolu tekitanud romantiline lühilugu "Never Never". Selle raamatu lugejad paistavad jagunevat kaheks: ühed peavad seda parimaks asjaks, mis üldse kirjutatud on, ning teised kurdavad, et autorid on põnevuse hoidmisega liiale läinud ning kirjatükk on segane ja arusaamatu. Ja siis leidub veel neid, kes väidavad, et ei saanud  millestki aru, aga armastasid seda lugu!

Kergemat meelelahutust lubab aga Kristen Callihani kuum ja humoorikas raamat "The Hook Up", kus kolledžitüdruk Anna Jones püüab hoida suhte kuuma jalgpalluriga puht füüsilisel tasandil.

Põnevust pakub Jayne Ann Krentzi järjekordne romantiline põnevik "Trust No One", kusGrace Elland leiab oma bossi surnuna, kõrval viinapudel.

 

 

Telli uued postitused oma postkasti:





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar