Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

teisipäev, 10. märts 2015

"Saarel" - armastus üksikule saarele sattunud noormehe ja tema õpetajanna vahel

Saarel - Tracey Garvis Graves (suur) Värske seikluslik armastusromaan üksikule saarele sattunud paarist, kes loodust ning ilma trotsides peavad võitlema ka tekkivate tunnetega.

Sattusin raamatule peale paar aastat tagasi Amazonis sirvides. Mulle jäi silma "Saarel" ("On The Island" Tracey Garvis Graves) kõrge hinne. Kuna olen varemgi sel viisil heade raamatute otsa sattunud, asusin teost lugema üsna suurte ootustega ning ei pidanud pettuma.

Hinnang:   4.5
Sensuaalsus:  soe


Raamatu kaanelt:

(Originaalarvustus ingliskeelsele raamatule aastast 2012)

Vähihaigusest paranev noormees ning tema koduõpetajaks palgatud naine satuvad lennuõnnetusse ning on ainukesed ellujääjad. Saarel veedetavate aastate jooksul kasvab noormees täisealiseks ning toidupuuduse, haiguste ning troopilise kliimaga rinda pistes areneb peategelaste vahel tundeküllane suhe, millest võrsub armastus.

Kui kellelgi tekkis nüüd tõrge alaealise ja õpetajanna vahelise suhte arenemise suhtes, siis muretsemiseks pole põhjust – olukord on lahendatud väga maitsekalt ning ühtegi seadust ei rikuta (sealhulgas oodatakse tõsiste tunnete arenemisega viisakalt täisealiseks saamiseni).

Hinne: 4.5

Ehk siis…

Väga mõnus lugemine, soovitan soojalt.

 
Ersen €14.50

 

Veel raamatututvustusi minult:

goodreads_lisa-sobraks322



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar