Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

teisipäev, 7. aprill 2015

"Four Nights With the Duke" - väljapressimise teel sõlmitud abielu

Four Nights With the Duke - Eloisa James “Four Nights With the Duke” on tuntud autori Eloisa Jamesi verivärske humoorikas ajalooline armastusromaan.

Emilia Carrington sunnib Pindari hertsogi endaga väljapressimise teel abielluma ning Vander piirab karistuseks nende ühised ööd neljani aastas. Peatselt mõistab ta aga, et on olukorda valesti mõistnud ning püüab naist suuremale intiimsusele võrgutada.

Hinnang:   3
Sensuaalsus:  kuum


Raamatu kaanelt:

Emiliat alandatakse 15-aastasena, kui tema armastusluule Vanderist noormehe enda kätte satub ja tema sõprade seltsis arutlusele tuleb. Emilia kuuleb arutelu pealt ning kuulutab, mürgistest kommentaaridest solvununa, et ei abielluks Evanderiga ka siis, kui too oleks viimane mees maakeral.

Kui Emilia 13 aastat hiljem Pindari hertsogilt väljapressimise teel abiellumist nõuab, on Evander veendunud, et naine on temasse siiamaani silmini armunud. Ja kuigi ta esimese hooga ülbelt kuulutab, et ei abiellu naisega iial, siis 24 tundi hiljem on tal olnud aega asja kaaluda. Ta viskab naise abielutingimused ilma vaatamata tulle ning otsustab teda karistada, piirates nende ühiste ööde arvu neljani aastas. Emilia, kelle algsed tingimused sisaldasid ettepanekut hoida abielu fiktiivsena ja see poole aasta pärast lahutada, kehitab õlgu ja nõustub mehe tingimustega.

Peatselt mõistab Vander aga, et Emilia on oma eluga edasi liikunud (aga kas ikka on?) ja polegi temast enam huvitatud. Samas jõuab ta ka arusaamiseni, et on abielu säilimisest rohkem huvitatud kui naine.

Tegu oli üsna kerge ja humoorika lugemisega. Tõrvatilgaks meepotis on Vanderii kummaline seksuaalne käitumine. Kahe sekundiga muutub ta nördinud väljapressitavast seksuaalperverdiks, kes oma vemblaga kõrgesti kasvatatud daami juuresolekul vehib ja end talle peale sundima hakkab. Väga häiriv käitumine.

Kui ebastabiilne seksuaalkäitumine paaris kohas välja arvata, polnud raamatul vigagi. Selline keskmiselt hea lugu.

Hinne: 3 

Ehk siis…

Võib lugeda küll.

 

Veel raamatututvustusi minult:

goodreads_lisa-sobraks322



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar