Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

kolmapäev, 1. aprill 2015

Uued armastusromaanid märtsis 2015

top-armastusromaanid-martsis-2015 Märts oli armastusromaanide mõttes väga igav kuu.

Eestikeelsena ei leidnud ma ühtegi huvitavat raamatut - ainult turvalised autorid (Susan Mallery, Barbara Delinsky jne) ja keskpärased raamatud. Ka maailmaturul jäid silma peamiselt juba ennast tõestanud menuautorite raamatud. Minu tähelepanu ei köitnud midagi väga värsket ja põnevat.

Eestikeelsed raamatud

Ei oskagi siin midagi välja tuua. Kõige põnevam tundub Natalee Redmondi "Linnutee", aga sedagi ainult seepärast, et raamatust ega autorist midagi teada pole.

Tabelis on ka raamatute Goodreads populaarsus ja keskmine hinne. 

Kui me kohtusime - Susan Mallery Ähvardused ja lubadused - Barbara Delinsky Poissmehe pulmad - Betty Neels Kihlasõrmust otsimas - Carla Kelly Markii armuke - Margaret McPhee
Linnutee - Natalee Redmond

Laias maailmas

Confess - Colleen Hoover Edetabelite tippu tõusid seekord kaks raamatut - kuulsa noorte täiskasvanute autori Colleen Hooveri raamat "Confess" ja tuntuima erootilise paranormaalse sarja Black Dagger Brotherhood järgmine osa "The Shadows" J.R. Wardilt. "Confess" räägib Auburn Reedist, kel on eluplaanid paika pandud ja vigadeks ruumi pole. Siis kohtab ta aga salapärase kunstniku Oweniga, kelle minevikku varjutavad saladused. Vampiirisarja raamat "The Shadows" on aga sünge lugu vennaarmastusest ning ohverdustest.

Four Nights With the Duke - Eloisa James Ajalooliste armastusromaanide fännide rõõmuks andis menuautor Eloisa James välja raamatu "Four Nights With the Duke". Emilia Carrington vannub, et ei abiellu kunagi tulevase krahv Pindariga ning Evander vannub, et ei abiellu kunagi Emiliaga. Loomulikult tuleb neil aastate pärast just sellise stsenaariumiga silmitsi seista. Evander, kes on veendunud, et Emilia on tema järgi hull, seab abielu tingimuseks, et veedab vaid neli ööd aastas Emiliaga. Ja sedagi vaid siis, kui Emilia teda anub. Ja seda ei kavatse Emilia iial teha.

Telli uued postitused oma postkasti:





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar