Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

esmaspäev, 8. august 2016

"Salajased õed" - ärinaine ja turvakonsultant lahendavad mõrva

Secret Sisters Secret Sisters by Jayne Ann Krentz
My rating: 3 of 5 stars

Madeline oli väike tüdruk, kui vanaemale kuuluvas hotellis viibiv külaline teda vägistada püüdis. Nüüd, 18 aastat hiljem, tapetakse samas tühjalt seisnud majas hoone järelevaataja ning tundub, et lahti rulluvad sündmused on tolle kauge ööga seotud.

Nautisin Jayne Ann Krentzi raamatu “Salajased õed” põneviku osa, kuid romantiline pool jäi lahjaks.

Põneviku puhul on loomulikult kõige olulisem, et pahalane liiga etteaimatav poleks. Neid ootusi täitis lugu hästi - musti tegusid jagus mitmele tegelasele, kuid põhiline niiditõmbaja jäi viimaste hetkedeni saladuseks. Ja minule tuli tema isik üllatusena. Kuigi loos oli ka palju etteaimatavat, mistõttu lugemiselamus jäi pigem keskmise poole.

Positiivne oli ka tegelaste kaine ning kaalutletud tegutsemine. Keegi ei jooksnud pea laiali otsas kurjategijale sülle, ega läinud ohtlikku situatsiooni ilma backupita.

Armastusromaani aspektist oli selline kaalutletud ja analüütiline käitumine aga miinuseks. Peategelastest paar jättis mind romantilises mõttes külmaks ja kaasa elama ei kutsunud. Ka häiris mind Madeline’i “salajase õe”, Daphne, peatükid. Need tundusid vaid järgmise osa ettevalmistusena ja selline põhiloolt kõrvale põikamine mulle ei meeldinud.

Raamat kahe lausega: Kui tapetakse ärinaise Madelline’i minevikuga seotud mees, läheb ta koos oma turvakonsultandiga väikesaarele Cooper olukorda lahendama. Kõik paistab viitavat, et nii minevikusündmuste kui praeguste mõrvade taga on kohalik võimudünastia, kuid Jack ja Madeline peavad lisaks mõrvade lahendamisele tegelema ka oma tunnetega teineteise vastu.

Ehk siis…
Keskmiselt hea põnevik.

View all my reviews



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar