Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

teisipäev, 29. oktoober 2013

Uus raamat ühelt maailma parimalt ajalooliste armastusromaanide autorilt!

The-Sum-of-All-Kisses---Julia-QuinnTäna tuli välja Julia Quinni “The Sum of All Kisses” – verivärske humoorikas teos sellelt maailmakuulsalt regendistiili autorilt.

Julia on tuhandete lugejate lemmik. Mitmed tema raamatud on jõudnud maailma 100 parima armastusromaani hulka, valitud Goodreads lugejate poolt korduvalt aasta hinnatuimate raamatute sekka ja pälvinud muid mainekaid auhindu.

goodreads_raamatu-infogoodreads_lisa-sobraks

Julia Quinn (s. 1970), kodanikunimega Julie Pottinger, valis enda pseudonüümi ühe omaenda lemmikautori – Amanda Quick – järgi. Juba noorena luges ta palju ja võitles sageli emaga uue Jude Deveraux raamatu esmalugemisõiguse üle. Isa polnud aga tema raamatuvalikuga rahul ja käskis tütrel välja tuua, mida armastusromaanide lugemine talle kasulikku annab. Seepeale vastas Julia, et loeb neid, kuna kavatseb ka ise raamatu kirjutada.

Esimesed katsetused noore neiuna ei toonud edu. Julia astus meditsiinikooli. Õppimisstressi leevenduseks hakkas taas vaikselt raamatuid kirjutama. Seekord oli vastuvõtt soojem ja nii jättiski ta lõpuks meditsiiniõpingud pooleli, et täielikult kirjutamisele pühenduda.

Julia Quinni raamatud on humoorikad, vaimuka dialoogiga ja huvitavate karakteritega.

Loodetavasti pole “The Sum of All Kisses” selles mõttes erinev. Raamatus on Hugh Prentice ja Sarah sunnitud nädala koos veetma. Hugh on metoodiline matemaatik, kes ei salli dramaatilisi naisterahvaid ja Sarah on just üks selle iseloomuomaduse esindajatest.

Minule Julia Quinni raamatud meeldivad ning kavatsen kindlasti ka selle raamatu läbi lugeda!

osta-amazonist





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar