Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

kolmapäev, 15. jaanuar 2014

Eloisa James “Seduced by a Pirate”

Seduced by A Pirate - Eloisa James

14 aastat mereröövlina ilma teinud Griffin naaseb Inglismaale, kus teda ootab abikaasa, keda ta vaid ühe korra – ebaõnnestunud pulmaööl – näinud on. Rääkimata nende lastest…

See 2013. aasta parima lühiloo tiitli pälvinud raamat on humoorikas ja kiire lugemine. 100 lehekülje sisse mahub piisavalt klišeesid ja ebaloomulikult kiiresti arenevaid kuumi tundeid, et rahuldada iga armastusromaanide fänni.

 

Hinnang:  3,5
Sensuaalsus: sex-w-descriptions

Osta "Seduced by a Pirate" Amazonist (inglise keeles).


Süžee:

Sir Griffin Barry leapt out of the bedchamber window at age seventeen after a very disappointing wedding night, drank a bit too much at the pub and woke to find that he'd joined the crew of a pirate ship! Years later, he has become one of the most feared pirates on the high seas, piloting the Flying Poppy, a ship he named after the wife whom he fondly (if vaguely) remembers.

What happens when a pirate decides to come home to his wife — if she is his wife — given that the marriage was never consummated? And what happens when that pirate strolls through his front door and is met by... well, that's a surprise!

Kui loogika välja lülitamiseks tehtavad pingutused välja arvata, nautisin raamatut täiega. Eriti naljakaid hetki Pheobe ja Griffini vahel. Kasvõi seegi moment, kus Griffin taipab, et ta ei tea oma naise nimegi:

“Why do you persist in calling me Poppy?”

”Because it’s your – it’s not your name?”

“Of course it’s not my name.”/…/

He was dumbfounded. He had named his ship after her, after the wife he left behind. /…/

“My given name,” she stated, chin high, eyes flashing, “is Phoebe.”

He cleared his throat. “Lovely.” He must have misheard during the wedding ceremony. Bloody hell.

Miks Poppy?

Punktid maha aga pideva naise vaigistamise eest kriitilistel hetkedel. See on paljude romaanikangelaste tüütu komme. Eriti kui arusaamatuse likvideerimiseks piisaks vaid paarist sõnast! 

“About the children –”

He put a finger over her lips before she could make whatever apology she had in mind. He didn’t want to hear about the children’s father, not now.

Poppy ja Griffin asju selgeks rääkimas

Ja nii mitu korda.

Pisiasju, mis  häiris, oli veelgi. Neist suurim oli vast kõigi veendumus, et naine peab 14 aastat mehele, kes abielu sisse pühitsemata jalga laseb, truuks jääma! (Hea küll, tol ajal olid naistele teised nõudmised, aga vähemalt autorilt oleks oodanud teistsugust suhtumist.) Üldiselt oli aga tegemist kerge ja sensuaalse lugemisega, mis pakkus paariks õhtuks päris mõnusat meelelahutust!

 

Ehk siis…

Hea kerge ja humoorikas!

 

goodreads_raamatu-info333goodreads_lisa-sobraks322





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar