Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

neljapäev, 9. jaanuar 2014

Kresley Cole “Shadow’s Claim”

 Shadows Claim - Kresley Cole

“Shadow’s Claim” on parim paranormaalne armastusromaan 2013. aastal. Seda vähemalt RITA žürii arvates. Kuigi ma ise ei julgeks nii positiivset hinnangut anda, oli raamat vahva ja täitsa loetav.

Hinnang:  4
Sensuaalsus:  sex-w-descriptions

"Shadow's Claim" Amazonis (inglise keeles).


Süžee:

Shadow’s Claim features Prince Trehan, a ruthless master assassin who will do anything to possess Bettina, his beautiful sorceress mate, even compete for her hand in a blood-sport tournament— to the death.

Bettina on sisse võetud oma parimast sõbrast, kuid peab arhailiste kommete kohaselt abielluma suvalise turniiri võitnud olendiga (tegu on ikkagi paranormaalse maailmaga). Viimse meeleheitliku katsena saatust vältida, joob ta end täis ja püüab sõbra ära võrgutada. Erinevate kokkusattumuste, hämara ruumi ja alkoholist tingitud otsustusvõime languse tulemusel võrgutab ta aga (peaaegu) ära Trehani, kes on tulnud linna eelmainitud sõpra seaduse rikkumise eest hukkama.

Loomulikult pole see väga kindel alus püsiva suhte loomiseks. Trehan lahkub pettununa, vandudes naisest igavesti eemale hoida. Tema meelekindlus kestab aga väga lühikest aega ja varsti on ta tagasi, et turniiril ise naise käe eest võidelda. Loomulikult siseneb turniirile ka Bettina sõber lootes naist hullemast päästa ja ise seaduse eest kõrvale hoida (kõik turniirile sisenejad saavad puutumatuse). Nüüd peab Theran lisaks naise võrgutamisele ja turniiri võitmisele hoidma ka naise südamerahu huvides elus tema sõpra. Sedasama sõpra, kelle ta seaduse rikkumise eest hukkama peab.

 

Ehk siis…

Põnevust kui palju. Päris vahva.

 

goodreads_raamatu-info333goodreads_lisa-sobraks322





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar