Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

esmaspäev, 22. detsember 2014

“Sugar Rush” - suhkrumannavahune armastus

Sugar Rush - Belle Aurora “Sugar Rush” Belle Auroralt on tõeline magusalaks armastusromaanide seas. Üliseksikad ja -armsad tegelased leiavad Selle Õige vaimukate dialoogide saatel ja (liiga?) lähedaste sõprussidemete taustal.

Raamat jõudis novembris maailma raamatute edetabelite tippu ning pälvis koheselt tuhandete lugejate heakskiidu.

Hinnang:   3
Sensuaalsus:  kuum


Raamatu kaanelt:

“Sugar Rush” algab värvikate kirjeldustega üliemotsionaalse naisterahva kokkuvarisemisest oma õe pulmas. Selleks on peategelanna Helena. Detailirohke ülevaade õnnepisaratest, ohjeldamatust nutuhoost ja kõikidest näoavadest valguvate vedelike tõttu hävivast meigist täitis mind huumorit täis õudusega. Olin kindel, et sellest tuleb nelja tärni lugemine “Kõik, mida ma kunagi tahtnud olen”-stiilis. Ainult tunduvalt mahlakam.

Ja mahlakas see raamat tõepoolest oli. Kuumad ja seksikad stseenid peategelaste vahel vahelduvad mahlaka kõneviisi ja huumorist pakatavate sisemonoloogidega. Sõbrad on nii head sõbrad, et võivad üksteist ilma solvumist kartmata litsideks sõimata, ülejäänud lähituttavad aga piisavalt lähedased, et neid igal võimalusel kallistada-suudelda (tavaliselt küll põsele, aga mitte alati). Sõbrad/sugulased lasevad kõhklemata rusikad käiku, kui neile tundub, et keegi raamatu peakangelanna poole kasvõi vale pilguga vaatab...

“Sugar Rush” on kergelt erootiline hea tuju raamat - õnneliku lõpuga perfektsele kuramaažile. Kuigi oma sõnades väljendavad nii Helena kui Max raamatu alguses kindlat soovi mitte tõsisesse suhtesse astuda, siis tegudes pühenduvad nad teineteisele 100%.

Kes nautis raamatut “Kõik, mida ma kunagi tahtnud olen”, kuid sooviks rohkem kuumi stseene peategelaste vahel, sellel tasub ka seda raamatut proovida!

Minu jaoks liiga ninnu-nännu ja perfektne. Samas piisavalt naljakas, et punkte vähemaks võtta ka ei saa.

Hinne: 3

Ehk siis…

Naljakas, sensuaalne ja imal-magus armastuslugu.

Amazon (ingl. k.) $3.99

 

Veel raamatututvustusi minult:

goodreads_lisa-sobraks322



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar