Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

teisipäev, 2. detsember 2014

Uued armastusromaanid novembris 2014

top-armastusromaanid-novembris-2014 Jõulud lähenevad ja seda ka raamatutes. Vaata, milliseid jõuluteemalisi romaane sel kuul raamatupoed pakuvad!

Üldiselt oli aga novembrikuu heade armastusromaanide mõttes üllatustevaene. Parim, mis mulle silma jäi, oli "Kõik, mis kunagi tahtnud olen" Kristan Higginsilt. Tema raamatud on ühtaegu realistlikud ja humoorikad. Need, mida lugenud olen, on mulle väga meeldinud.

Kõike fänne rõõmustas sel kuul aga Crossfire seeria järgmine osa "Captivated by You". Ehk "Teineteise kütkeis", nagu ta eestikeelsena detsembri lõpupoole ilmuma peaks. Raamatut saab juba ka Helios kirjastuse kodulehelt ette tellida!

Eestikeelsed raamatud

"Kõik, mida kunagi tahtnud olen" räägib Calliest, kellel kõik paistab viltu kiskuvat - tema poiss-sõber/ülemus teeb ootamatult abieluettepaneku kellegile teisele, tema ema korraldab talle suure juubelipoe matusebüroos ning mees, kellega ta endist poissõpra armukadetaks püüab ajada, on kohutava iseloomuga. Usun, et sõbraliku ja lõbujanulise Callie sekeldustest ja Iani parandamise katsetest lugemine saab lõbus olema!

Jõulurõõmu pakuvad "Aisakellad lumes" Sarah Morganilt ja "Jõulud Fool's Goldis" Susan Mallerylt.

Tabelis on ka raamatute Goodreads populaarsus ja keskmine hinne. 

Kõik, mida kunagi tahtnud olen - Kristan Higgins Aisakellad lumes - Sarah Morgan Pariisis peidus - Corine Gantz Õrn hoolitsus - Barbara Delinsky
Talvekuninganna - Amanda McCabe Pattulangenud pühak - Christine Merrill

 

Populaarsed maailmas

Captivated by You - Sylvia Day "Captivated by You" ("Teineteise kütkeis") Sylvia Day'lt tõusis raketina armastusromaanide edetabelite tippu. Jätkuvad Gideoni ja Eva pingutused suhte loomisel.

Maybe Not - Colleen Hoover Teine tuntud tegija, kelle raamat "Maybe Not", tabeleid vallutas, oli kuulus noorte täiskasvanute autor Colleen Hoover. Tema lühike ja humoorikas lugu korterikaaslastest, kes teineteist ei salli, ei pälvinud küll samasugust menu nagu Sylvia Day erootiline sari, kuid jõudis siiski muljetavaldavatesse kõrgustesse.

Light My Fire - Aiken "Light My Fire" G.A. Aikenilt pakub aga paranormaalsete armastusromaanide fännidele humoorikat lugemist ennast täis draakonist, kes ei mõista, miks Elina Shestakova oma vangistust nii isiklikult võtab. Gena Showalteri "The Darkest Touch" on tõsisemat tooni ja räägib deemonitest ning talitsematust keelatud ihast.

Sugar Rush - Belle Aurora Üllatavalt hästi võeti vastu ka Belle Aurora humoorikas raamat "Shugar Rush". Helena Kovac ning Max Leokov on täielikud vastandid. Küünik ja töönarkomaan. Helena ühendab Maxiga tolle tütre nimel jõud ning üllatusega avastavad nad, et nende vahel on vastupandamatu tõmme.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar