Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

teisipäev, 12. mai 2015

“Dublin Street” - seksikas 'New Adult' raamat

dublin-street “Dublin Street” tegi noore autori Samantha Youngi üleöö kuulsaks. Hetkel on ta üks müüduimaid erootiliste armastusromaanide autoreid ning pakub konkurentsi sellistele tegijatele nagu E. L. James “Viiskümmend halli varjundit” ja Sylvia Day “Alasti”.

See on ängi ja emotsionaalset pinget täis sensuaalne lugu lähisuhteid vältivast Jocelynist, kes püüab vastu seista korterikaaslase venna, Bradeni, sarmile.

Hinnang:   4
Sensuaalsus:  kuum


Raamatu kaanelt:

Kui ma raamatut kolm aastat tagasi esmakordselt lugesin, pidasin seda 4 punkti vääriliseks. Kuna vahepeal on mul New Adult stiilist isu täis saanud, ei hakka ma oma positiivset esmamuljet raamatu ülelugemisega rikkuma. Tol ajal jäi mulle sellest mulje, kui klišeesid täis loost, mida on ometigi väga nauditav lugeda. Raamatus on rikkad ja ilusad peategelased veatute juuste ja kehadega ning elumehest alfaisane, kelle ainus pilk lööb raamatu kangelannal jalad ihast nõrgaks.

Enne raamatu “Dublin Street” välja andmist oli Samantha Young veidi nooremale lugejaskonnale suunatud romantiliste fantaasiaromaanide autor. Kui ta riski peale välja  minnes ise oma esimese New Adult teose avaldas, lõi selle edu ka teda ennast pahviks. Raamatu müük tõi Samanthale piisavalt sisse, et maksta kinni nii ema, isa ja venna kodulaenud ning lubada endalegi üht-teist head.

Vaatamata sellele üllale žestile ei kiida tema ema tütre kirjutatud raamatut heaks - pisitütre poolt kirjutatud seksstseenid olevat tema jaoks liig. Samantha vanaema olevat aga teist meelt ja raamatuga rahul…

Hinne: 4

Ehk siis…

Soovitan “Viiskümmend halli varjundit” ja teiste erootiliste armastusromaanide fännidele.

Raamat24 €19.90
Amazon (ingliskeelne): $5.99

 

Veel raamatututvustusi minult:

goodreads_lisa-sobraks322



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar