Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

kolmapäev, 6. mai 2015

Uued armastusromaanid aprillis 2015

top-armastusromaanid-aprillis-2015 Armastusromaane nautivad nooremapoolsed lugejad saavad rõõmustada järgmise menuautori jõudmise üle Eestisse!

Samantha Youngi “Dublin Street” tõi autorile kuulsuse aastal 2012. See on üks tuntumaid erootilisi armastusromaane maailmas.

Eesti keeles välja antud

“Dublin Street” räägib Jocelynist, kes traagilise mineviku tõttu väldib lähisuhteid. Dublin Streetile kolides kohtab ta miljonärist noormeest, kes teeb ettepaneku laskuda seksuaalsuhtesse. Selline korraldus tundub ideaalse lahendusena füüsilise külgetõmbe rahuldamiseks ning emotsionaalsete sidemete vältimiseks.

Tabelis on ka raamatute Goodreads populaarsus ja keskmine hinne. 

Dublin Street - Samantha Young Verevalem - Richelle Mead Veremaagia - Nora Roberts Komandandi tüdruk - Pam Jenoff Nicki ootamine - Nora Roberts
Armastada Evangeline’i - Linda Howard Viimane hingetõmme - Kimberly Belle Abieluks valmis - Debbie Macomber Liiderlik hertsog Zachary Black - Carole Mortimer

Laias maailmas

Samal ajal kui Eestis teeb New Adult žanr esimesi samme, ilmus sama stiili tuntuimatelt esindajatelt uusi raamatuid ka maailmaturule. Nii Abbi Glines kui Christina Lauren tõusid aprillis oma värskete raamatutega (vastavalt siis “When I’m Gone” ja “Beautiful Secret”) edetabelite tippu.

The Royal We - Heather Cocks and Jessica Morgan Oma eduga üllatab aga kahe autori - Heather Cocksi ja Jessica Morgani - koostööna sündinud “The Royal We”. See on lugu tavalisest ameeriklannast Rebecca Porterist, kes armub Oxfordi Ülikoolis Briti kroonprintsi Nicholasesse. Raamatu tegevus kestab pea kümnendi, kui Rebecca püüab kohaneda Nicki elustiili ja temale esitatud nõudmistega.

 

Telli uued postitused oma postkasti:





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar